Loitsujen Puoti

Inspiroidun aika ajoin luomaan käsilläni jotain uutta. Tämä luovuus lähtee sydämen halusta. Näihin aarteisiin jää oma energiajälkensä ja maaginen mahdollisuutensa. Uskon siihen, että jokainen ihminen, paikka ja asia tässä maailmankaikkeudessa kantaa sisällään oman energeettisen värähtelynsä. Näin ollen myös Loitsupuodin käsintehdyt tuotteet värähtelevät omaa uniikkia tajuuttaan. Niissä on palanen sydäntä, osa sielua ja hetki elämästä. 

Näillä tuotteilla on oma verkkokauppa. Tervetuloa ostoksille LoitsuPuotiin!

Loitsuöljyjä on verkkokaupassa tarjolla suuri määrä eri käyttötarkoituksiin ja päämääriin. Loitsuöljyä voit käyttää monella eri tavalla; hiero päivittäin käsiisi, laita tuoksulamppuun, voitele toivomuskynttilä, talismaani tai loitsupussi. Joitakin öljyjä voi lorauttaa vaikka nestemäisen käsisaippuan sekaan, suihkusaippuaan, kylpyveteen tai moppiveteen. Kodin suojeluksessa voit sipaista öljyä ulko-oveen, ikkunanpieliin, ovenkahvoihin. Vain mielikuvitus on rajana!

Maaginen lattianpesu on tehokas tapa luoda tilaa toivomasi kaltaisille kokemuksille. Se synnyttää magneettista värähtelyä, joka auttaa ilmentämään toiveitasi aineellisessa maailmassa. 

Magia tuotteiden avulla vedät puoleesi rakkautta, runsautta, onnea, suojelusta tai sitä mitä tällä hetkellä tarvitsetkin. Magian avulla pyritään vaikuttamaan energioihin ja loitsun tarkoitus on vaikuttaa tapahtumien kulkuun tai aikaansaada jotain tapahtumaan. Kurkkaa Arcanan LoitsuPuodin tarjontaan!