Open Roads kylpysuola

Kylpysuolan resepti on suunniteltu avuksi vetämään puoleen uusia mahdollisuuksia, selkeyttämään ja antamaan uusia ideoita tulevaisuuteen. Sopiva myös uusien hankkeiden tai projektien aloituksessa. Kylpysuolalla on myös puhdistava ja esteitä poistava vaikutus. Ota maaginen kylpy, kun olet tilanteessa, jossa asiat tuntuvat olevan umpikujassa etkä tiedä miten pääsisit eteenpäin.

1-2 ruokalusikallista riittää yhteen kylpyyn. Kylpysuolaa voit käyttää myös jalkakylvyssä. Jollei sinulla ole kylpyammetta ripottele pieni määrä kylpysuolaa pesuvatiin lämpimän veden joukkoon ja peseydy ensin suihkussa. Pesun päätteeksi kaada vettä pesuvadista päällesi pienemmällä astialla 7 kertaa samalla visualisoiden haluaamasi, pitäen mielessä mihin asiaan haluaisit uusia mahdollisuuksia tai missä asiassa haluaisit päästä eteenpäin. Älä huuhtele enää itseäsi sen jälkeen.

Käsintehty, maagisesti valmistettu 100% luonnon raaka-aineista. Sisältää epsomsuolaa, merisuolaa, inkivääriä, sitruunaruohoa, sitruunamelissaa, kaneli, bergamotti ja appelsiinin eteerisiä öljyjä sekä magiaa. Kylpysuola on 100ml:n purkissa.

Lue lisää maagisista kylvyistä täältä: https://sielunsilmin.blogspot.com/2015/10/maagiset-kylvyt.html 

*Maagiset tuotteet myydään kurisioteettina. Tuote heijastaa perinteisiä uskomuksia kasvien ominaisuuksista ja energioista. Tarjoan tuotetta magian työvälineenä, mitään lupauksia tai takuita ei voida antaa lopputuloksesta. Jos sinulla on kysyttävää tuotteesta, ota yhteys sähköpostitse! 

7,00 €
Please select variants first