Queen of Hungary's Water vartalovoi

Shea- ja kaakoavoista vispattu kuohkea vartalovoi. Tuoksuna Unkarin Veden resepti; upea tuoksu, joka puhdistaa mielen, raikastaa ja uudistaa. Täydellinen maagiseen ja arkipäiväiseen käyttöön!

Tarina kertoo, että Unkarin muinaisen kuningattaren kasvilääkitsijä tai -maagikko keksi reseptin tuoksuvasta vedestä alun perin tarkoituksenaan tarjota helpotusta kuningattaren halvaantumiseen. Hänen kerrotaan parantuneen halvauksesta, mutta myös hoitaneen tällä vedellä kauneuttaan ja saanut sen avulla takaisin viehätysvoimansa, joka veti puoleensa kuninkaallisia rakastajia kuin mesi mehiläisiä. Unkarin vettä alettiin käyttää 1600-luvun lopulla eräänlaisena lääke. Sen uskottiin olevan monia käyttötarkoituksia, kuten lievittämään päänsärkyä. Muiden yrtti- ja kukkatuotteiden tapaan sen jopa ajateltiin auttavan ihmisiä säilyttämään nuorekkaan ulkonäön ja kauneuden. 

Kaikille ihotyypeille sopivalla sheavoilla on kosteuttava ja antioksidanttinen vaikutus. Se silottaa ihoa ja parantaa sen elastisuutta. Sheavoi sisältää runsaasti A- ja E-vitamiinia.
Kaakovoi sisältää iholle hyödyllisiä happoja, jotka suojaavat, pehmentävät ja ravitsevat ihoa. Se sisältää myös vitamiineja ja mineraaleja sekä fenyylityyliamiinia, ainetta, joka tunnetaan rakkauslääkkeenä. Fenyylityyliamiini on identtinen kemikaalin kanssa, jota esiintyy rakastuneessa.

Purkissa 100ml. Shea- ja kaakaovoi, manteli- ja avokadoöljy, rosmariini, ruusu, sitruunamelissa, piparminttu, sitruuna, arrowjuurijauhe

9,50 €
Please select variants first