Release kylpysuola

Ota puhdistava rituaalikylpy auttamaan pääsemään irti asioista, jotka eivät enää palvele sinua. Pidätteleekö sinua pelko? Menetys? Katkeruus? Päästä siitä irti! Kylpysuolalla on vapauttava vaikutus ja vähenevän kuun aika onkin paras ajankohta tälle kylvylle.

1-2 ruokalusikallista riittää yhteen kylpyyn. Jollei sinulla ole kylpyammetta ripottele pieni määrä kylpysuolaa pesuvatiin lämpimän veden joukkoon ja peseydy ensin suihkussa. Pesun päätteeksi kaada vettä pesuvadista päällesi pienemmällä astialla 7 kertaa samalla visualisoiden haluaamasi, pitäen mielessä mistä asioista haluaisit päästää irti tai missä asiassa haluaisit päästä eteenpäin. Älä huuhtele enää itseäsi sen jälkeen.

Käsintehty, maagisesti valmistettu 100% luonnon raaka-aineista. Sisältää epsomsuolaa, merisuolaa, rautayrttiä, laventelia, jasmiinia, kamomillaa ja magiaa. Kylpysuola myydään 100ml:n purkissa.

Lue lisää maagisista kylvyistä täältä: https://sielunsilmin.blogspot.com/2015/10/maagiset-kylvyt.html

*Maagiset tuotteet myydään kurisioteettina. Tuote heijastaa perinteisiä uskomuksia kasvien ominaisuuksista ja energioista. Tarjoan tuotetta magian työvälineenä, mitään lupauksia tai takuita ei voida antaa lopputuloksesta. Jos sinulla on kysyttävää tuotteesta, ota yhteys sähköpostitse! 

7,00 €
Please select variants first