VarjoPiiri ennakkomaksu

Tämä on paikanvarausmaksu Noidan Kodossa kokoontuvaan VarjoPiiriin.
Ennakkomaksu hyvitetään ensimmäisestä erästä.

Tulet saamaan VarjoPiiri kirjeen antamaasi sähköpostiosoitteeseen elokuun aikana. Ennen maksamista luethan ensin alla olevat osallistumisehdot.

Lämpimästi tervetuloa mukaan VarjoPiiriin!

VarjoPiiri 2024 syyskuu-joulukuu osallistumisehdot ja säännöt:

Ymmärrän, että VarjoPiiriin osallistuaksesi minun tulee olla tietoinen siitä, olenko valmis käsittelemään syvällä sisällä piileviä vahvoja tunteita ja muistoja. Ymmärrän, että olen vastuussa omien toimieni tuloksista. Tämä piiri ei sovi sinulle, jos kamppailet jonkin vaikean mielenterveysongelman kanssa tai kannat vakavia traumoja ja siinä tapauksessa kannustan sinua olemaan yhteydessä terveydenhuollon ammattilaiseen. Henkisenä valmentajana tarjoan sinulle työkaluja ja tukea oman itsesi kanssa työskentelyyn.

VarjoPiiriin ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumalla VarjoPiiri ryhmään osallistuja sitoutuu noudattamaan tässä mainittuja peruutusehtoja. Ilmoittautuminen voidaan peruuttaa, kunhan peruutus tapahtuu 14 vrk ennen VarjoPiirin alkua. Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan VarjoPiirin kokonaisuudessaan, vaikka päättäisitkin keskeyttää. Myös useamman erillisen tapaamisen ryhmät luetaan yhdeksi kokonaisuudeksi, jolle ilmoittautuneet sitoutuvat koko kokonaisuuden ajaksi. Mikäli osallistuminen kokoontumisiin ei ole mahdollista vakavissa sairastapauksissa tai muusta painavasta syystä, voidaan neuvotella osittaisesta maksun palauttamisesta.
Jos tapaamista ei pystytä järjestämään jostain painavasta syystä Force majeure, tapaamisen ajankohta tullaan siirtämään suotuisampaan ajankohtaan. Maksu palautetaan ainoastaan, jos VarjoPiiriin kuuluvia tapaamisia ei pystytä toteuttamaan ollenkaan.

Maksamalla varausmaksun hyväksyt nämä ehdot.

Valitse variaatio:

50,00 €