Vodoun Nights vartalovoide

Kuohkeaksi vatkattu vartalovoi shea- ja kaakaovoista. Luonnonmukaisista aineksista tehdyllä vartalovoilla iho pysyy kauan kosteutettuna. Täydellinen maagiseen ja arkipäiväiseen käyttöön! Eksoottinen ja elegantti tuoksusekoitus jasmiinia, sitruunaruohoa ja kuusamaa.

Jasmiinin maagiset ominaisuudet parantavat onnea rakkaudessa ja vauraudessa, kohottavat mielialaa ja tuovat tasapainoa.
Hoodoossa ja meksikolaisessa kansanmagiassa suosittu sitruunaruoho omaa puhdistavia ominaisuuksia ja se avaa tietä uusille mahdollisuuksille. Sitruunaruoho karkottaa huonoa onnea ja parantaa mahdollisuuksia rakkaudessa ja vauraudessa.
Kuusaman "sulostuttavia" ominaisuuksia käytetään magiassa erityisesti rakkauteen, seksuaalisuuteen ja uskollisuuteen liityvissä taioissa. Kuusamaan liitetään myös hyvä onni ja vauraus. 

Kuusamaa ja jasmiinia käytetään kansanperinteessä myös astraalimatkailuun, unityöskentelyyn ja selvänäköisyyden vahvistamiseen.

Kaikille ihotyypeille sopivalla sheavoilla on kosteuttava ja antioksidanttinen vaikutus. Se silottaa ihoa ja parantaa sen elastisuutta. Sheavoi sisältää runsaasti A- ja E-vitamiinia.
Kaakovoi sisältää iholle hyödyllisiä happoja, jotka suojaavat, pehmentävät ja ravitsevat ihoa. Se sisältää myös vitamiineja ja mineraaleja sekä fenyylityyliamiinia, ainetta, joka tunnetaan rakkauslääkkeenä. Fenyylityyliamiini on identtinen kemikaalin kanssa, jota esiintyy rakastuneessa.

100ml rasiassa. Shea- ja kaakaovoi, arrowjuurijauhe, kookos-, avokado- ja manteliöljy, jasmiini, sittuunaruoho, kuusama.

9,50 €
Please select variants first