YhteisöHunajapurkki toiveille 24.11

Olen tarjonnut hunajapurkkiloitsua jo useamman kerran asiakkaitteni toiveille ja tauon jälkeen tarjoan tätä yhteisöloitsua taas! Hyvien aikaisempien palautteiden saattelemana aloitan uuden hunajapurkkiloitsun toiveillenne uudenkuun aikaan 24.11. Uudenkuun ajan energia sopii uusien ideoiden sekä päämäärien määrittämiselle ja synnyttää niitä sitten todeksi kohti täyttyvää kuuta.

Kerro toiveesi, kirjoitan sen yrttipestylle paperille ja lisään hunajalla, yrteillä, loitsuöljyllä sekä loitsujauheella täytettyyn purkkiin, joka houkuttelee hyviä asioita, siunauksia ja toivomustasi puoleensa. Aktivoin toiveilla täytettyä hunajapurkkia joka maanantai koko kuunkierron ajan seuraavaan uuteenkuuhun asti. Vaikka hunajapurkki toimii hieman hitaasti, se toimii kuitenkin hyvin perusteellisesti ja pitkäkestoisesti, joten salli maailmankaikkeudelle aikaa järjestellä asioita toivomaasi suuntaan ja huomaat sen pitkälle kantavat vaikutukset. Kirjoita toivomuksesi maksun yhteydessä ilmestyvään lisätietokenttään. Yksi tilaus = yksi toive! Toimitustavaksi valitse "Ei toimitusta".
Voit osallistua myös 24.11 jälkeen, jolloin lisään toiveesi mukaan seuraavana maanantaina. 

Palautteita
- Huhhuh mitä meininkiä on ollut meikäläisen elämä! Taisi kevättalvella tehty loitsu toimia mulla vähä turhanki hyvin. Elämä on ollu yhtä yllätystä!
- Niin minulle toimi niin että "rytinä" kävi. Kiitos Maailmankaikkeus Kaikesta! Ihan kaikesta!
- Annoin toiveelleni aikaa, mutta se toteutuikin jo ennen kuin kuunkierto oli lopuillaan! Kaikki vaan loksahti paikoilleen. Kiitos!

Maagisen työskentelyn lopputuloksesta ei voida takuita antaa. Palvelu heijastaa perinteisiä uskomuksia kasvien ominaisuuksista ja energioista, magia toimii eri tavoilla. Jos sinulla on kysyttävää palvelusta, ota yhteys sähköpostitse!

13,00 €