Ohjaukset

REGRESSIO

Osa menneistä elämistämme heijastuu tähän hetkeen. Joku ihminen voi tuntua Sinusta tutulta, vaikka et häntä tunne entuudestaan. Jokin maa tai kulttuuri saattaa vetää puoleensa maagisella tavalla. Voimme tuntea selittämätöntä pelkoa tai inhoa jotain asiaa kohtaan. Menneitä elämiä tutkimalla opimme nykyisestä elämästämme lisää ja ymmärrämme, miten ne ovat muovanneet sinusta juuri sellaisen kuin nyt olet. Menneistä elämistä on sielunmuistiin varastoituneena ne menneet tapahtumat, jotka kaipaavat jollain tavoin selvittämistä ja vapautumista. Regressiohoidon avulla nostamme esiin vastauksia ja ymmärrystä tämän päivän elämään. Regressiossa on mahdollista hakea myös omia kadonneita sielunpalasia tai oma voima takaisin.

Regressiohoito perustuu syvärentoutukseen, jolloin ihmiselle syntyy yhteys itseensä ja sitä kautta menneisiin käsittelemättä ja kohtaamatta jääneisiin asioihin, tapahtumiin ja tunteisiin.

Nämä hoidot ovat sisäisiä matkoja, joiden aikana ohjaan hoidettavaa vahvistamaan yhteyttään omaan korkeampaan Minään, vapauttamaan menneisyyden kerrostumia ja luomaan tulevaisuutta. Regressiohoidossa Sinulla on mahdollisuus kohdata myös oma henkioppaasi tai enkelisi. Elämykselliselle menneiden elämien mielikuvamatkalle voit tulla myös silloin, kun Sinulla ei varsinaisesti mitään ongelmaa ole.

Regressio-ohjaukset teen pääsääntöisesti Arcanassa, mutta se onnistuu myös puhelimitse ja Skypen kautta. Skype sessiota varten tarvitset myös nettikameran, kuulokkeet mikrofonilla sekä rauhallisen paikan rentoutumiseen. Varaa itsellesi häiriötöntä aikaa n. 2 tuntia.

PROGRESSIO

Progressio-ohjaus toimii samalla tavoin kuin regressio, mutta sen sijaan että siirryttäisiin ajassa taaksepäin, liikutaan ajassa eteenpäin tulevaan. Syvärentoutusta ja visualisointitekniikkaa käyttämällä, sinulla on mahdollisuus matkustaa mielikuvissasi oman elämäsi tulevaan.

Progressiossa näet miltä tulevaisuutesi näyttää jos jatkat samalla polulla jolla olet nyt tai miltä tuleva näyttäisi jos valitset muita vaihtoehtoisia polkuja. Tulevaisuuden eri mahdollisuudet ovat käsissäsi, kaikki riippuu siitä mitä vaihtoehtoja valitset.

Kuvittele, jos voisit nähdä mitkä päätökset tulevat toimimaan parhaaksesi ja voisit löytää ratkaisuja nykyisiin ongelmiisi. "Jos silloin olisin tiennyt mitä tiedän nyt", tulevaisuuden minäsi voi antaa sinulle hyviä neuvoja. Oman alitajunnan ja Korkeamman Minän avulla saat arvokasta tietoa, joka on sinulle suotuisaa. Näkemällä tulevan voit tehdä parempia ratkaisuja tässä hetkessä ja päättää mihin suuntaan mennä. Prosessi auttaa sinua tekemään positiivisia muutoksia ja voit tehdä päätökset luottavaisin mielin.

Sinulla on mahdollisuus katsoa mitä tahansa elämäsi osa-aluetta tulevaisuudessa. Progression vaikutus on voimallinen, asiat jotka näet saattavat tapahtua nopeamminkin kuin ohjauksessa näit, sillä ohjauksella on manifestoiva vaikutus. Näin autat unelmiasi ilmentymään, nopeammin kuin uskotkaan. Mitään negatiivista ei ole tarpeellista nähdä ellet voi siihen itse vaikuttaa ja muuttaa sitä.

Progressio-ohjaus on erityisesti avuksi, jos tunnet jumiutuneesi tähän hetkeen. Jos painit eri vaihtoehtojen kanssa etkä osaa tehdä valintaa, pohdit ihmissuhteita, työtä, sielun tarkoitusta tai jos sama kaava toistuu elämässäsi. Progressio-ohjaukseen voit tulla ihan silkasta mielenkiinnosta, kurkkaamaan miltä elämäsi näyttää muutaman vuoden päästä, ketä kuuluu elämääsi, missä asut ja missä työskentelet.

Progressio-ohjaukset teen pääsääntöisesti Arcanassa, mutta se onnistuu myös puhelimitse ja Skypen kautta. Skype sessiota varten tarvitset myös nettikameran, kuulokkeet mikrofonilla sekä rauhallisen paikan rentoutumiseen. Varaa itsellesi häiriötöntä aikaa n. 1,5 tuntia.