Tantra

Tantra Työpajat kerran kuussa


14.1 klo 16-20 - Rajat
18.2 klo 16-20 - Hoodoo-tantra
17.3 klo 17-21 - Minun aistini ~ PERUTTU sairastumisen vuoksi
1.4 klo 16-20 - Varjotyöskentely-tantra5.5 klo 17-21 - Tantriset köydet

Jokipiin Nuorisoseurantalo Alanen
Seurakuja 2, Jalasjärvi

Työpaja 40€/hlö
Kesto 4 tuntia
Teetarjoilu


Työpajoissa teemme erilaisia kehollisia ja sanallisia harjoituksia sekä tunnetyöskentelyä, jotka opettavat meille muun muassa omia ja toisen ihmisen henkilökohtaisia rajoja, antamista, pyytämistä sekä vastaanottamista. Harjoituksia tehdään yksin, pareittain sekä ryhmissä. Työpajaan voi tulla myös yksin.
Tantrinen harjoitus on jokaiselle yksilöllinen ja henkilökohtainen kokemus. Se mitä siitä saa täytyy itse kokea, koska kukaan ei voi sitä sinulle kertoa. Myös jokainen työpaja on erilainen ja sitä kautta kokemukset erilaisia, sillä jokaisella työpajalla on oma teemansa ja harjoituksensa. Tantra saa paljon asioita meissä liikkeelle, erilaisia tunteita ja ajatuksia, mutta erityisesti hyvää mieltä ja rentoa oloa.

Ota mukaasi tyyny, viltti ja villasukat.

Työpajat vetävät Tantric Life Coach Henna Lahtinen ja Varjotyöskentelyn ohjaaja Johanna Pääkkönen. Suunnittelemme ja työskentelemme työpajoissa yhdessä, tuoden yhteen elementtejä eri osaamisalueiltamme.

Henna Lahtinen - Tantric Life Coach
kosketukseksi@gmail.com
0449914050 wa

Johanna Pääkkönen - Varjotyöskentelyn ohjaaja
sielunsilmin@gmail.com
0404173250 wa

"Matkasi varrella on peilejä, jotka tuijottavat silmiisi, peilaten kaikkea sitä mitä et ehkä ole kohdannut itsessäsi. Siellä on raskaita kiviä jotka täytyy siirtää, jotta voit jatkaa matkaasi eteenpäin. Siellä on valtateitä täynnä ohikiitäviä tunteita ja puroja jotka kastelevat sinut pitkäksi aikaa. Matkallasi kohtaat tunteita jotka saavat sinut tippumaan polvillesi ja itkemään lohdutonta itkua jostain kaukaisuudesta. Tunteita jotka saavat sinut huutamaan kilpaa myrskytuulten kanssa. Ehkä haluat lähteä mukaan tunteiden leikkiin, hyppimään oksista tehtyä ruutuhyppelyä. Ehkä tapaat polullasi tunteita joiden kanssa kylvet onnellisena mudassa tai auringonpaisteessa. Hihittelette niityllä ja juoksette käsi kädessä metsäpoluilla. Kohtaat tunteita, jotka jättävät sinuun lähtemättömän vaikutuksen."
- Henna

"Seksuaalisuuteen liittyvät roolit ovat usein hyvin henkilökohtaisia ja kipeitäkin rooleja. Nämä herkästi haavoittuvat roolit tarvitsevat oikeanlaisen ympäristön tullakseen esiin. Normalisoivaa luvanantamista ja lempeää hyväksyntää. Minkälaisia rooleja sinun matkalaukussasi on? Oletko antanut heille kaikille luvan olla? Saavatko he kaikki olla esillä ja nauttia parrasvaloista omalla statuksellaan? Elämä on roolileikki, leikkivä löytää jokaiselle roolilleen oman aikansa ja paikkansa."

- Henna

"Varjo on parhain opettajamme. Se auttaa meitä tulemaan ehyemmäksi ja vapaammaksi. Varjotyöskentelyn avulla otat oman voimasi takaisin ja katkaiset ne voimattomat osat pois, jotka eivät palvele sinua. Meissä jokaisessa on omat valomme ja varjomme. Vain sinä voit tehdä tämän työn itsesi kanssa."

- Johanna

Haluatko kysyä meiltä jotain?