Tantra

Tantra Työpajat kerran kuussa

14.1.2023 - Rajat
18.2.2023 - Hoodoo-Tantra
maalis-, huhti- ja toukokuun teemat ja ajankohdat ilmoitetaan myöhemmin

Klo: 16:00-20:00

Jokipiin Nuorisoseurantalo Alanen
Seurakuja 2, Jalasjärvi

Työpaja 40€/henkilö
Kesto 4 tuntia
Teetarjoilu


Työpajoissa teemme erilaisia kehollisia ja sanallisia harjoituksia sekä tunnetyöskentelyä, jotka opettavat meille muun muassa omia ja toisen ihmisen henkilökohtaisia rajoja, antamista, pyytämistä sekä vastaanottamista. Harjoituksia tehdään yksin, pareittain sekä ryhmissä. Työpajaan voi tulla myös yksin.
Tantrinen harjoitus on jokaiselle yksilöllinen ja henkilökohtainen kokemus. Se mitä siitä saa täytyy itse kokea, koska kukaan ei voi sitä sinulle kertoa. Myös jokainen työpaja on erilainen ja sitä kautta kokemukset erilaisia, sillä jokaisella työpajalla on oma teemansa ja harjoituksensa. Tantra saa paljon asioita meissä liikkeelle, erilaisia tunteita ja ajatuksia, mutta erityisesti hyvää mieltä ja rentoa oloa.

Ota mukaasi tyyny, viltti ja villasukat.

Työpajat vetävät Tantric Life Coach Henna Lahtinen ja Varjotyöskentelyn ohjaaja Johanna Pääkkönen. Suunnittelemme ja työskentelemme työpajoissa yhdessä, tuoden yhteen elementtejä eri osaamisalueiltamme.

"Matkasi varrella on peilejä, jotka tuijottavat silmiisi, peilaten kaikkea sitä mitä et ehkä ole kohdannut itsessäsi. Siellä on raskaita kiviä jotka täytyy siirtää, jotta voit jatkaa matkaasi eteenpäin. Siellä on valtateitä täynnä ohikiitäviä tunteita ja puroja jotka kastelevat sinut pitkäksi aikaa. Matkallasi kohtaat tunteita jotka saavat sinut tippumaan polvillesi ja itkemään lohdutonta itkua jostain kaukaisuudesta. Tunteita jotka saavat sinut huutamaan kilpaa myrskytuulten kanssa. Ehkä haluat lähteä mukaan tunteiden leikkiin, hyppimään oksista tehtyä ruutuhyppelyä. Ehkä tapaat polullasi tunteita joiden kanssa kylvet onnellisena mudassa tai auringonpaisteessa. auringonpaisteessa. Hihittelette niityllä ja juoksette käsi kädessä metsäpoluilla. Kohtaat tunteita, jotka jättävät sinuun lähtemättömän vaikutuksen."
- Henna

Sitovat ilmoittautumiset:

Henna Lahtinen - Tantric Life Coach

kosketukseksi@gmail.com
0449914050 wa

Johanna Pääkkönen - Varjotyöskentelyn ohjaaja
sielunsilmin@gmail.com
0404173250 wa

Voit ilmoittautua mukaan myös yhteydenottolomakkeen kautta
tai kysyä lisää