Tietoa Minusta


Kuka minä olen

Olen Johanna. 38-vuotias, naimisissa ja yhden lapsen äiti. Opiskelin Norjassa taito- ja taideaineiden opettajaksi ja nyt pyöritän omaa yritystä alkujuurillani Etelä-Pohjanmaalla.

Arcana on 2011 perustettu yritys. Arcana on henkilökohtaisen uskoni peili. Muinaiset tavat ja ikivanha viisaus ovat innoittajiani monessakin asiassa.  

Ammennan viisautta luonnonuskonnoista, se on oman voiman ja henkisyyteni lähde. Oman totuuden löytäminen on aina ollut minulle tärkeä asia ja maailmankatsomukseni olen koostanut eri lähteistä itselleni sopivaksi kokonaisuudeksi. Tämä tekeekin minusta eklektisen noidan. Ihastun aina uudelleen luonnon kauneuteen ja sen taikaan, kuun kalpeuteen ja yön hiljaisuuden tunnelmaan. Uskon elämän maagisuuteen ja näkymättömien voimien arvoon. Kommunikoin eläinten ja henkimaailman kanssa, näen asioita sielun silmin.

Olen se, joksi olen itse itseni luonut. Myös menneet elämät ovat tehneet minusta sen mikä olen tänä päivänä. Feminiinisyys ja luonnon kiertokulun seuraaminen kuuluu edelleen vahvasti elämääni menneiden elämien myötä. Elämäni on matka, josta olen onnellinen ja jonka pääsuunnat olen oppaitteni kanssa suunnitellut ennen tänne syntymääni.

Näen elämän maagisemman puolen monessa hetkessä, kaikkialla. Sieluni tehtävä on jakaa tätä tietoa ja voimaannuttaa myös Sinutkin näkemään jokapäiväisen elämän pyhän ja taianomaisen olemuksen, katselemaan Sielun Silmin!