VarjoPiiri Arcanassa

Tämä on 4 kuunkiertoa kestävä transformaatio. Kokoonnumme Arcanan tiloissa neljä kertaa pimeän kuun aikaan työskentelemään varjojemme voimien kanssa eri jumalattarien avustuksella. Työskentelemme pienessä ryhmässä erilaisten harjoitusten, rituaalien, seremonioiden, tehtävien ja keskustelujen parissa, jotta voimme vapauttaa niitä puolia itsessämme, jotka sielumme on valmis vapauttamaan.

Saat oman Sielun Luennan, jonka avulla saat selville niin menneissä kuin nykyisessä elämässä syntyneistä rajoitteista, jotka edelleen heijastuvat nykyhetkeesi. Sielun Luennan avulla sinun on helppo lähteä purkamaan varjokokemuksiasi ja se myös avaa portin astua kehästä, jota olet kiertänyt useiden elämien ajan. Jos sinulle on jo aikaisemmin tehty Sielun Luenta, Akaasisista Tiedostoista voi lukea paljon muutakin. Sukelletaan siinä tapauksessa seuraavalla tasolle!
Saat lisäksi Arcana Magican valmistaman tälle matkalle pyhitetyn Shadow Work magiaöljyn työskentelysi tueksi ja transformaation ajaksi.

Sinulla on ryhmän ja minun tukeni koko matkan ajan VarjoPiirissä ja ryhmän yksityisellä Telegram kanavalla (ilmainen sovellus). Sinun ei tarvitse pystyä tähän yksin.
Kahden viikon välein pidän yhteisen kysymyksiä & vastauksia tukipuhelun, jossa vastaan esille nousseisiin ja mieltä askarruttaviin kysymyksiinne. Tukipuhelu nauhoitetaan ja jaetaan Telegram kanavalla. Jos et pääse osallistumaan tukipuheluun, voit aina lähettää kysymyksesi etukäteen ja vastaan siihen puhelun aikana.

Illat kestävät n. 3 tuntia. 

Ensimmäinen kuunkierto

Työskentelemme tässä kuussa kreikkalaisen jumalatar Circen kanssa. Tutustumme varjotyöskentelyyn ja toisiimme.

Saat oman sielun tietojen luennan, jonka käymme yhdessä läpi joko puhelimitse tai Zoomissa ensimmäisen tapaamisen jälkeen.

Tämän kuunkierron aiheita:
Mikä on varjo ja miten se syntyy?
Tarot kortit ja Varjotyö
Shadow Work magiaöljy
Intentio Rituaali
21 päivää kestävä energiamuutos


Toinen kuunkierto

Työskentelemme tässä kuussa yoruba jumalattaren Oyan kanssa. Käymme läpi miten varjot ilmenevät elämässämme.

Tämän kuunkierron aiheita:
Varjon käsittely
Triggerit, puolustusmekanismit, projektiot ja kaavat
Arkkityypit
Oman varjon ruokkiminen
Parantava Hengitys
Henki Kanootti Seremonia  


Kolmas kuunkierto

Työskentelemme tässä kuunkierrossa Pyhimys Dymphnan kanssa. Lempeys ja armollisuus itseä ja muita kohtaan on tärkeää varjotyöskentelyn aikana.

Tämän kuunkierron aiheita:
Itsensä Rakastaminen
Myötätunto ja anteeksianto
Tunteita ja sydänkeskusta hoitavat kasvit
Kaakao Seremonia


Neljäs kuunkierto

Työskentelemme hindu jumalatar Kalin kanssa. Olemme tulleet varjojen polulla siihen kohtaan, että on aika tulla varjoista valoon.

Tämän kuunkierron aiheita:
Varjon hyväksyminen ja integrointi
Irtipäästäminen
Energian puhdistus
Varjo Initiaatio 

VarjoPiirissä työskentelyn vaihtoehdot

VARJOPIIRI ON SULKEUTUNUT - ilmoittautuminen on päättynyt!
Voit liittyä odotuslistalle alapuolelta ja saat tiedon, kun VarjoPiiri avautuu taas.


Ryhmäohjelma

TAI

Ryhmäohjelma & henkilökohtainen Varjo Mentorointi
sis. 2 x 60-90min puhelu
Saat henkilökohtaista tukea ja mentorointia 2 kertaa valitsemanasi aikana.

Muistutan,

että VarjoPiiriin osallistuaksesi sinun tulee olla tietoinen siitä, oletko valmis käsittelemään syvällä sisällä piileviä vahvoja tunteita ja muistoja. Henkisenä valmentajana tarjoan sinulle työkaluja ja tukea. Tämä piiri ei sovi sinulle, jos kamppailet jonkin vaikean mielenterveysongelman kanssa tai kannat vakavia traumoja ja siinä tapauksessa kannustan sinua olemaan yhteydessä terveydenhuollon ammattilaiseen.