Juurakko

luenta esivanhempityöskentelylle

Sukukarma - vapaudu sukupolvien takaisista taakoista

Meillä kaikilla on esi-vanhempiemme karmaa työstettävänä. Toisinaan kuviot jatkuvat sukulinjamme läpi ja nämä kaikki tiedot löytyvät Akaasisista Tiedostoistasi. Meillä on mahdollisuus ymmärtää miksi tämä kuvio on olemassa ennen kuin voimme päästää sen irti.

Muista, että biologinen perheemme ja sukumme on täydellisesti yhteensopiva energeettiseltä värähtelyltään kun synnyimme. Geneettiset energiatason ongelmat eivät nouse esille kaikkien perheenjäsenten kohdalla, koska he ovat jo muuttaneet tarpeeksi omaa värähtelyään eivätkä yksinkertaisesti enää resonoi geneettiselle karmalle. Toisinaan tiedostamme nämä sukumme rasitteet, mutta silti vedämme puoleemme haastavia tilanteita, vaikka olemme ratkaisseet ongelman jo ymmärryksen tasolla.  Se voi olla erityisen turhauttavaa. 

Perimme geneettisen karman fyysisellä tasolla, mutta me olemme itse vastuussa tästä karmasta. Emme voi siis syyttää vanhempiamme, koska tämä karma oli jo ensin meissä itsessämme. Jos meissä ei olisi ollut samankaltaisia karmisia kaavoja sukulinjassa olevaan geneettiseen karmaan nähden, he eivät olisi perhettämme! Ilman heitä emme olisi me.

Juurakko on luenta, jossa opastan sinut sukupolvien läpi jotta voit tunnistaa ja työstää itseäsi esi-vanhempien ja sukupolvien traumojen ja toksisten kaavojen kautta. Parantamalla esivanhempiasi parannat itsesi lisäksi myös tulevia sukupolvia.

Luennan avulla tulet tietoiseksi myös niistä sukukarmisista kaavoista, joista et ole aikaisemmin ollut edes tietoinen, mutta tunnistat ne helposti kun otamme sen käsittelyyn. Nämä kaikki esille tulleet energiatason sukurasitteet puhdistamme Akaasisista Tiedostoistasi, jotta sinun olisi helpompi toimia toisin... enemmän omalla tavallasi!


Tilaa luenta

Luenta Zoomin tai puhelun välityksellä
Energiatason rasitteiden puhdistus Akaasista Aikakirjoistasi
Puhdistuskäsky sähköpostiisi

59€