Noidan Koto

Noidan Koto sijaitsee Jalasjärven Ilvesjoen kylässä. Yli 100 vuotta vanha talo on kuulunut äitini puolen suvulle alusta asti ja minä olen emännöinyt sitä vuodesta 2012.
Isoisoisäni piti talon toisessa päädyssä kyläkauppaa 70-luvulle asti ja täällä on ollut paljon väkeä töissä piikoina, renkinä, sisäkköinä ja karjakkoina. Tuntuu, että kova näkymätön työnteon tohina on pihamaalla edelleen menossa.
Isoisoäitini oli tunnettu valtavasta puutarhastaan, jossa kasvoi paljon erikoisia kasveja. Valitettavasti se on minun aikanani päässyt puskittumaan, mutta Hilda-isoisoäitiäni se ei kuulemma haittaa.

Täälä metsän kainalossa on hyvä järjestää erilaisia kursseja ja kokoontumisia. Rauhallisen energian omaavassa talossa aika tuntuu katoavan. Kelloja et seinillä näe, koska ne aina pysähtyvät tai rikkoutuvat.

Noidan Koto värähtelee numeron 4 energiaa, joka on vakaa ja turvallinen energia. Numero neljä edustaa ilmansuuntia ja elementtejä, neljää seinää ja rajoja, jotka tuovat turvallisuutta. Jos olet kokenut turvattomuutta ja epävarmuutta elämässäsi, nelosen energeettiset värähtelyt ovat hyväksi sinulle. Täällä käytännöllinen ja maanläheinen luonne tulee esiin. Nelos koti on hyvin maadoittunut ja kytkeytynyt Äiti Maahan ja tuo elämään pitkän tähtäimen suunnitelmia. Muutaessani tähän taloon löysin juureni ja kylvin unelmieni siemenet. Tämä talo pitää sisällään varmuuden, vakauden, voiman sekä turvallisuudentunteen energiaa.

Noidan Kodon tulevat tapahtumat

SYVEMPI YHTEYS
11.2.2024 klo 14 - n.19

Tervetuloa luomaan syvempi yhteys omaan rumpuun ja sen pyhyyteen!

🪶 Tutustumme syvemmin oman rummun haltiaan ja sen energiaan

🪶 Rummun kanssa työskentely

🪶 Rummun kanssa laulu

🪶 Teemme rumpuhoidot toisillemme

🪶 Päivä päättyy rumpupiiriin

Kurssin hinta 80€, sis. kevyt, lämmin ruoka, kahvi & tee

Ota mukaan muistiinpanovälineet, viltti ja tyyny, villasukat sekä oma rumpusi.

Syvennetään tietoutta rummusta ja koetaan yhdessä soittamisen ilo. 

Jos rumpusi on vähän jäänyt unholaan seinälle tai kaapin päälle, nyt on hyvä mahdollisuus lähteä sen kanssa luomaan siihen uusi yhteys.

VARJOPIIRI - alkaa syyskuussa
Tapaamiset kuukauden mustan kuun aikaan

TALVIRUMPUPAJAT
20.-21.1 & 24.-25.2

Maaliskuussa tulossa vielä yksi paja 9.-10.3 mikäli talvirummun synnyttäminen Sinua kiehtoo vielä ennen kevättä. Ota yhteyttä!


TÄHTELÄISTEN RETRIITTI
tulossa

Vetäjinä Johanna & Meme
Lisää tietoa tulossa!


SIELUNMUKAINEN YRITTÄJÄ
5.-7.4
retriitti naisyrittäjille - lue lisää täältä
Vetäjinä Johanna & Anni Malviina


RITUAALIHELISTIMEN VALMISTUSKURSSI
27.1.2024 klo 12-18

Helistimet ovat olleet osa ihmiskunnan historiaa monissa eri kulttuureissa ja uskomusjärjestelmissä. Shamanismissa, pakanallisissa seremonioissa ja rituaaleissa helistimiä on käytetty monin eri tavoin. 

Helistimiä voidaan käyttää osana rituaaleja ja juhlia. Niiden uskotaan voivan karkottaa pahoja henkiä tai houkutella hyviä voimia. Helistimen sanotaan olevan kuin antenni tämän ja muiden maailmojen välillä, rituaalivälineenä sen katsotaan yhdistävän maallisen ja henkisen maailman.

Shamanistisissa rituaaleissa helistimet voivat auttaa shamaania saavuttamaan transsitilan tai yhteyden henkimaailmaan ja auttaa matkustamaan muihin ulottuvuuksiin tai kommunikoimaan henkien kanssa.

Päivän aikana valmistamme oman rituaalihelistimen ja koristelemme sen. Voit halutessasi ottaa oman puukepin tai sarven helistimen varreksi. Voit tehdä myös helistimen ja rummunsoittokapulan yhdistelmän.

Kurssi sisältää materiaalit, keittolounaan, kahvi & tee

Varaa paikkasi tästä

Yön yli retriitit

2-4 hengelle
Noidan Kodossa
Voit saapua yksin tai yhdessä sielunsiskojesi kanssa

Saatte vaikuttaa ohjelman sisältöön ja
paketoida oman maagisen mystisen retriittikokemuksen

Innostuitko?
Laita viestiä alla olevalla lomakkeella niin saatte lisätietoja ja tarjouksen

Ota yhteyttä