Karman Hallitsijatar
initiaatio


6 viikkoa kestävä syväsukellus karman saloihin


Karma on kuin painovoima, se toimii kaikilla samalla tavoin. Karma on jatkuvassa toiminnassa ja se on aina meidän hallinnassamme.

Se on yksinkertaisesti omien valintojemme seuraamuksien manifestaatio. Karma itse asiassa on avain manifestoida mitä haluamme elämäämme.

Entä jos tuntisit olosi turvalliseksi tietäen, että et tiedostamatta houkuttele kokemukseesi mitään ei-toivottua?

Kun ymmärrät karman toimintatavan JA löydät henkilökohtaiset sääntösi, joiden mukaan luot sekä positiivista että negatiivista karmaa... silloin voit tietoisesti muotoilla valitsemasi todellisuuden.

Voit houkutella VAIN haluamasi seuraukset.

Se on mahdollista! Valmis?

Oletko opiskellut vetovoiman lakia ja yrittänyt seurata sisäistä viisauttasi ja ohjausta?

Teet parhaasi ollaksesi positiivinen ihminen, joka tekee "oikein"?

Ja silti... houkuttelet edelleen elämääsi tilanteita ja olosuhteita, joita ET HALUA?

Toteat ettet tiedä tarkalleen, mikä valinnoistasi aiheuttavat mitäkin seurauksia.

Vaikka voimme perustella kamppailuja ja vaikeuksia jonkinlaisiksi "opetuksiksi", emme vain ymmärrä miksi tietyt seuraukset näkyvät meille


Olemalla hyvä ihminen ei ole vastaus karman muuttamiseen. Tekemällä hyviä asioita toisille ei yksistään riitä hyvän karman puoleensa vetämiseksi.

Vaikka karmamallien muuttaminen ei olekaan vaikeaa, karmisen mestaruuteen astuminen edellyttää, että alat toimimaan eri tavalla kuin mihin olet tottunut.

Jos haluat tietoisesti ja määrätietoisesti muotoilla karmaasi luodaksesi haluamasi elämän:

* Ymmärrät, että sinä olet omien kokemuksiesi voimakas luojatar ja olet valmis ottamaan 100% vastuun jokaisesta elämäsi olosuhteesta.

* Ymmärrät, että sinulta vaaditaan uutta toimintaa ja pientä ponnistelua, jos haluat tietoisesti uudelleenmuotoilla ja muuttaa karmamalleja, jotka houkuttelevat elämääsi haluamasi olosuhteet.

* Olet valmis astumaan mukavuusalueesi ulkopuolelle, jotta voit luoda poikkeuksellisia tuloksia.

Karman Hallitsijatar
initiaatio

MODUULI 1

Karmisen kuvion tunnistaminen

Tässä ensimmäisessä moduulissa opit miten karma toimii. Ymmärrät, miksi sinulle ilmaantuu monia olosuhteita, joita et halua! Puhumme myös karmisesta ajoituksesta ja siitä, kuinka menneessä elämässä luotu karma vaikuttaa meihin tässä elämässä. Saat selville, kuinka voit kehittää oleellisinta taitoa, jota tarvitset karman hallintaan ja kuinka estää mieltäsi ja egoasi olemasta tämän työn tiellä.

MODUULI 4

Raha karman muuttaminen

Taloudellisen yltäkylläisyyden kasvattaminen on olennainen osa elämääsi jumalallisena olentona ihmiskokemuksessasi! Tässä moduulissa keskustelemme siitä, kuinka voit muuttaa henkilökohtaista suhdettasi rahaan ja käsittelemme yleisempiä asioita, jotka aiheuttavat taloudellista tehottomuutta. Opit tulojen luomisen olemuksesta sekä kuinka hioa taloudellisia aikomuksiasi, jotta voit muuttaa karmisia mallejasi houkutellaksesi lisää rahaa elämääsi. Opit myös, mitkä tietyt toimet ja valinnat vievät sinut taloudellisen yltäkylläisyyden seuraavalle tasolle - prosessin, jonka voit toistaa yhä uudelleen, kun kasvatat tulojasi.

MODUULI 2

Karmiset rajat

Tässä moduulissa tutkimme yhtälöä, jonka avulla voit luoda tehokkaasti karmaasi ja omat kokemuksesi. Keskustelemme yksityiskohtaisesti siitä, mistä olemme ja mistä emme ole vastuussa ihmissuhteissamme ja kuinka voimme siirtää karmaamme säilyttäen samalla vastuun sopimuksista, joita meillä on muiden kanssa. Opit myös tunnistamaan tarkasti, mitkä valinnoistasi houkuttelevat elämääsi negatiivisia kokemuksia muiden ihmisten kanssa ja kuinka poistaa nämä kokemukset lopullisesti.

MODUULI 5

Ihmissuhde karman muuttaminen

Tässä moduulissa opit muuttamaan karmisia mallejasi niin, että muutat suhteesi laatua - perheenjäsenten, kumppaneiden, ystävien, lasten tai jopa työtovereiden kanssa. Puhumme siitä, kuinka asettaa sopivat aikeet suhteelle ja mikä mahdollistavat sen, että voimme houkutella haluamamme kokemuksen vuorovaikutuksessa muiden ihmisten kanssa. Opit kolmesta erilaisesta valinnasta, jotka hallitsevat suhdekarmaamme ja kuinka käsitellä niitä intentiosi yhteydessä. Keskustelemme myös siitä, kuinka se vaikuttaa lapsiisi, kun muutat karmisia mallejasi. Lopuksi käsittelemme sitä, kuinka tehokkaimmin houkutella uusi suhde karman hallinnan avulla.

MODUULI 3

Karmisten kuvioiden muuttaminen

Tässä moduulissa opit muuttamaan karmisia mallejasi houkuttelemaan itsellesi haluamaasi todellisuutta! Opit rakentamaan moduulissa 1 kehittämiesi taitojen pohjalta, jotta voit alkaa tietoisesti ja määrätietoisesti astua Karman Hallitsijattaren rooliin. Keskustelemme myös siitä, mitä on odotettavissa siirtyessäsi karmamallien välillä ja mitä tehdä, jos jäät jumiin! Tämä moduuli on suunniteltu muuttamaan ajattelutasoasi täysin, kun virität henkilökohtaisen karmisen käyttöjärjestelmäsi.

MODUULI 6

Hyvinvoinnin karman hallinta

Tässä viimeisessä moduulissa puhumme siitä, kuinka karman hallinta voi parantaa hyvinvointiasi. Keskustelemme karmisista ja energeettisistä vaikutuksista hyvinvointiin, kuinka paljastaa hyvinvointiisi vaikuttavat karmiset mallit ja kuinka muuttaa näitä malleja, jotta sielusi temppeli voi paremmin. Käsittelemme myös kuinka karman hallintaa käytetään muuttamaan mitä tahansa epäterveellisiä tapoja, jotka saattavat sabotoida hyvinvointiamme.


6 MODUULIA
JOKAINEN MODUULI SISÄLTÄÄ VIDEOMATERIAALIA

KYSEISEN VIIKON AIHEISTA
VALITSE ITSE ETENETKÖ VIIKKO PER MODUULI TAHDILLA VAI OMAAN TAHTIISI

TYÖKIRJA
JOKAINEN MODUULI SISÄLTÄÄ TYÖKIRJAN, JOTTA SINUN ON HELPOMPI OTTAA OPPIMASI TIETO KÄYTÄNTÖÖN JA SITÄ KAUTTA SAAVUTTAA NÄKYVIÄ TULOKSIA

KARMAN PUHDISTUS MEDITAATIO
ENERGIAN PUHDISTUS TUKEMAAN KÄYTÄNNÖN TYÖTÄ, JOTA TEET KOKO TÄMÄN OHJELMAN AJAN. TÄMÄ MEDITAATIOPROSESSI AUTTAA SINUA MUUTTAMAAN KARMISIA MALLEJA ENERGEETTISELLÄ TASOLLA, MIKÄ HELPOTTAA NIIDEN VAIHTAMISTA FYYSISELLÄ TASOLLA

TUKIPUHELUJA
TELEGRAM RYHMÄPUHELUJA, JOISSA VOIT KYSYÄ OHJELMAAN LIITTYVIÄ KYSYMYKSIÄ. TUKIPUHELUISTA JÄÄ NAUHOITE MYÖHEMMIN KUUNNELTAVAKSI. JOS ET PÄÄSE OSALLISTUMAAN PUHELUUN, VOIT MYÖS LÄHETTÄÄ KYSYMYKSESI KIRJALLISENA ETUKÄTEEN

KARMAN HALLITSIJATTARET RYHMÄ
YHTEINEN TELEGRAM RYHMÄ

BONUS
OHJELMAN KERRALLA KOKONAISUUDESSAAN MAKSAVALLE
GOOD KARMA MAGIAÖLJY 
TUKEMAAN MUUTOKSIA, OMAN MAAGISEN TAI FYYSISEN VOIMAN LISÄÄMISEENVieraana Sawon Noidan podcastissa

Mitä on karma ja kuinka sitä voi käyttää työkaluna omassa elämässä ja noituudessa? Vieraana noita Johanna Pääkkönen @witchoflynxriver ✨️

Jakson voit kuunnella mm. Podbeanissa, Spotifyssa, Deezerissä..🎧

Linkki jaksoon

Karma on toiminnassa jatkuvasti, joka päivä määrittäen kaikki olosuhteemme

Sinun tarvitsee vain valita olla oman

Karmasi Hallitsijatar

Maksuvaihtoehdot

Karman Hallitsijatar initiaatio

Voit maksaa summan myös 3 osassa, jolloin 2. ja 3. maksu veloitetaan automaattisesti tililtäsi seuraavan kuun samana päivänä, kun suoritit ensimmäisen maksun.
Osamaksu suoritetaan Stripe maksupalvelun kautta.

Osamaksu

Karman Hallitsijatar VIP

Haluatko henkilökohtaista ohjausta syväsukelluksessasi karman saloihin?
Olet uniikki sielu ja meillä kaikilla on yksityiskohtainen sielun manifestointisuunnitelma, joka antaa avaimet ymmärrykseen miten juuri sinä manifestoit parhaiten omassa elämässäsi.

Tässä henkilökohtaisessa mentoroinnissa selvitämme ne rakenneosat, joiden avulla sinä manifestoit parhaiten. Puramme tämän aarrekartan yhdessä, jotta ymmärrät parhaat tapasi ilmaista sielun lahjojasi, mitä teet kun olet manifestointiprosessissa ja millä elämän osa-alueilla olet epäsopusoinnussa tähän nähden.


Kun sinulla on tämä sieluntason tieto, haluat tietysti tietää mitä seuraavaksi teet! Mentoroinnissa voit laatia toimintasuunnitelman itsellesi. Selvitämme myös onko Akaasisissa Tiedostoissasi energeettisiä esteitä tai rajoituksia, jotka tulisi puhdistaa muutoksen tieltä.
Teemme väliaikatarkistuksen oletko tehnyt riittävästi oikeanlaisia muutoksia saavuttaaksesi tuloksia. Saat konkreettista neuvoa ja ohjausta miten elät manifestointisuunnitelmasi mukaan.

Aloitamme mentoroinnin, kun olet käynyt ensin Karman Hallitsijatar initiaation varsinaiset moduulit läpi, kuitenkin 6kk:n sisällä ohjelman aloittamisesta.

Karman Hallitsijatar VIP
sisältää:

3 x 60 min henkilökohtaista mentorointikertaa

puhelimitse tai Zoomin kautta

Viestituki


Voit päivittää kurssisi VIP pakettiin myös myöhemmin!

Karman Hallitsijatar VIP