Rummut & RumpuPajat

Rummut

Arcana valmistaa uniikkeja rumpuja ja rumpukapuloita. Voit tilata uniikin rummun henkilökohtaisesti valmistettuna juuri Sinulle tai lahjaksi. LoitsuPuodista löydät myös valmiita myynnissä olevia rumpuja tai tule mukaan kokemukselliselle rumpukurssille tekemään oma rumpusi alusta asti. Arcanan rumpuja on lähtenyt myös maailmalle, kuten Norjaan, Itävaltaan, Italiaan, Saksaan, USA:han, Meksikoon ja Taiwaniinkin asti.

Valmistan rummut alusta asti itse. Taivutan rummun kehän koivuvanerista, se hiotaan ja käsitellään valintasi mukaan ruskealla antiikkivahalla, mustalla puuvahalla, noella tai tervalla. Kehän voi myös sävyttää polttamalla. Rummun kalvo on poronnahkaa. Voit esittää toivomuksen rummun väristä tai se voidaan jättää värjäämättä. Rummun voi sitoa monella eri tapaa.

Luon pyhän tilan, kutsun elementit, ilmansuunnat ja jumaluudet mukaan rummun syntyyn. Rumpu syntyy rituaalissa siunausten ja rukousten saattelemana.

Rumpu on mahdollista saada myös muiden eläinten nahasta kuten peuran tai vuohen nahasta, tiedustele hintaa! Halutessasi maalaan voimaeläimesi tai muuta symboliikkaa rumpukalvolle lisämaksusta. Polttokynällä voi merkitä symboleja kehän sisäpuolelle. 

Pyöreä halk. 40cm 160€

Pyöreä halk. 45cm 180€

Soikea n. 40cm x 49cm 180€

Pyöreä 50cm 200€

+ pakkaus- ja toimituskulut 15€ tai nouto Arcanasta

Rumpukapulat soittamiseen myydään erikseen alk. 20€.


RumpuPajat

RUUHINEVA KUTSUU RUMMUN SYNTYPÄIVILLE

Kurssipaikkana toimii jo vuodesta 2013 lähtien Kauhajoen Nummijärvellä sijaitseva Ruuhinevan Turvekammi. Rauhalliselle suoalueelle rakennetut kohteet on rakennettu luonnonmateriaaleista ja yksityiskohtia ihaillessa menee tovi.

Alueelta löytyy Turvekammi, jossa on 2 saunaa, Savukammi-savusauna, Julumetun Tupa ja Sali, jonne mahtuu n. 60 hlöä sekä Nevansaari nuotiopaikkoineen ja puucee.
Tässä taianomaisessa paikassa tuntuu kuin aika pysähtyisi ja hiljaisuus laskee ylle. Mitä erinomaisin paikka sulkea ulkomaailma hetkeksi, sillä tässä paikassa ei ole sähköä. Kuuntele, mitä luonnonhenget sinulle kuiskivat ja ammenna suon maadoittavaa voimaa rumpuusi. Voima alkaa kerääntyä rumpuusi jo ennen varsinaista rakentamisen hetkeä.

Kurssilla valmistamme n. 45cm halkaisijaltaan olevan pyöreän tai soikean n. 41cm x 49cm kehärummun. Rummunvalmistukseen osallistuvat myös elementtien, ilmansuuntien, paikan ja rummun henget. Työstämme puolivalmiin kehän, jotta siihen latautuu omaa energiaasi ja mielessä rummulle asetetaan sen käyttötarkoitus. Poronnahasta leikattu rumpunahka liotetaan suovedessä ja jätämme Suonhaltialle uhrilahjan, kun otamme vettä käyttöömme. Suoveden sanotaankin olevan Alisen vettä. Voit halutessasi värjätä rumpunahan. Rummun sidomme ja saattelemme sen fyysiseen olomuotoonsa Julumetun Salissa ja teemme rumpukapulan soittamista varten. Rummunteon ohella teemme rummutusmatkoja, haemme omaa sisäistä tietoa, syvennämme tietoutta rummusta ja puhumme muistakin rumpua sivuavista asioista. Kurssi päättyy Kiitollisuus Seremoniaan.

Tarvittaessa paikalla saa yöpyä, oma patja ja makuupussi pitää ottaa mukaan. Patjan voi lainata minultakin, jos sen tuominen paikalle on hankalaa. Parin kilometrin päästä kurssipaikasta löytyy myös Nummijärvi Camping. Illalla on mahdollisuus käydä Turvekammin saunassa ja pulahtaa suoveteen.

Kurssin aikataulu: Lauantai klo 10-18 ja sunnuntai klo 10-16
Jokaiselle kurssille mukaan mahtuu 8 henkilöä.

VUODEN 2019 RUMPUPAJOJEN AJANKOHDAT JULKISTETAAN VUODEN ALUSSA

Kahden päivän kurssin hinta 230€ (sis. alv. 24%)
Varausmaksu 100€ maksetaan etukäteen materiaalien hankintaa varten ja sillä varmistat paikkasi kurssilla. Varausmaksu maksetaan Arcanan verkkokaupassa. Saatavuustilanne näyttää montako paikkaa kurssille on vielä jäljellä.

Tervetuloa viettämään ikimuistoinen viikonloppu mukavassa ja samanhenkisessä porukassa tässä ainutlaatuisessa paikassa! Moni ystävyyssuhde on solmittu näillä kursseilla ja monia Riihineva on kutsunut luokseen myös uudelleen.

Oletko autoton? Voit tulla jo perjantai-iltana Onnibussilla Jalasjärvelle ja yöpyä Kammikylässä. Tarjoudun hakemaan pysäkiltä (Jalastuuli) ja viemään sunnuntaina takaisin. Voin myös hakea pientä korvausta vastaan Parkanon tai Seinäjoen juna-asemalta.


Lisää kuvia RumpuPajoilta vuosien varrelta löydät Arcanan Facebook sivuilta! 

Haluatko järjestää rumpukurssin?


Onko sinulla vähintään 4 hengen porukka kasassa ja paikka jossa on mahdollisuus pitää rumpukurssi? Tulen mielelläni pitämään rummuntekokurssin 200km säteellä Jalasjärveltä.

Kurssi on mahdollista pitää 1 tai 2 päiväisenä. Pyydä tarjous!