Rummut & RumpuPajat

Uniikit tilausrummut


Arcana valmistaa uniikkeja rumpuja ja rumpukapuloita. Voit tilata rummun henkilökohtaisesti valmistettuna juuri Sinulle tai lahjaksi tärkeälle henkilölle. Suurin osa Arcanan rummuista onkin tilattu ympäri maailmaa. Verkkokaupasta löytyy silloin tällöin myös valmiita myynnissä olevia rumpuja tai tule mukaan kokemukselliselle rumpukurssille tekemään oma rumpusi alusta asti. Valmistan rummut alusta asti itse. Taivutan rummun kehän koivuvanerista, se hiotaan ja käsitellään valintasi mukaan ruskealla, mustalla tai kirkkaalla puuvahalla, tervalla tai sen voi sävyttää tulella. Rummun kalvo on poronnahkaa. Voit esittää toivomuksen rummun väristä tai se voidaan jättää värjäämättä. Rummun voi sitoa myös monella eri tapaa.

Luon pyhän tilan, kutsun elementit, ilmansuunnat ja jumaluudet mukaan rummun syntyyn. Rumpu syntyy rituaalissa siunausten ja rukousten saattelemana.

Halutessasi maalaan voimaeläimesi tai muuta symboliikkaa rumpukalvolle lisämaksusta. Polttokynällä voi merkitä symboleja kehän sisäpuolelle.

Pyöreä halk. 40cm 170€

Pyöreä halk. 45cm 200€

Soikea n. 40cm x 49cm 200€

Pyöreä 50cm 230€

+ pakkaus- ja toimituskulut 10€ tai nouto Arcanasta

Rumpukapulat soittamiseen myydään erikseen alk. 20€.

Teen myös rumpujen korjauksia!

Täytä lomake, niin olen sinuun
sähköpostitse yhteydessä
ja voimme jutella lisää toiveistasi
rummun suhteen!

RumpuPajat

Ruuhineva kutsuu rummun syntypäiville

5.-6.6.2021

kurssi on täynnä

3.-4.7.2021

kurssi on täynnä

7.-8.8.2021

kurssi on täynnä

Ensi kesän RumpuPajojen ajankohdat ilmoitetaan vuoden 2022 alkupuolella.
Haluatko saada tiedon suoraan sähköpostiisi heti kun
ensi kesän RumpuPajojen ajankohdat varmistuvat?
Jätä yhteystietosi!

Rumpukurssilla valmistamme valintasi mukaan 45cm pyöreän tai soikean n. 41cm x 49cm kehärummun. Rummunvalmistukseen osallistuvat myös elementtien, ilmansuuntien, paikan ja rummun henget. Työstämme puolivalmiin kehän, jotta siihen latautuu omaa energiaasi ja mielessä rummulle asetetaan sen käyttötarkoitus. Poronnahasta leikattu rumpunahka liotetaan suovedessä ja jätämme Suonhaltialle uhrilahjan, kun saamme vettä käyttöömme. Suoveden sanotaankin olevan Alisen vettä. Voit halutessasi värjätä rumpunahan. Rummun sidomme ja saattelemme sen fyysiseen olomuotoonsa Julumetun Salissa ja teemme rumpukapulan soittamista varten. Rummunteon ohella teemme rummutusmatkoja, haemme omaa sisäistä tietoa, syvennämme tietoutta rummusta ja puhumme muistakin rumpua sivuavista asioista. Kurssi päättyy Kiitollisuus Seremoniaan.

Kurssipaikkana toimii jo vuodesta 2013 lähtien Kauhajoen Nummijärvellä sijaitseva Kammikylä. Rauhalliselle suoalueelle rakennetut kohteet on rakennettu luonnonmateriaaleista ja yksityiskohtia ihaillessa menee tovi.

Alueelta löytyy Turvekammi, jossa on 2 saunaa, Savukammi-savusauna, Julumetun Tupa ja Sali, jonne mahtuu n. 60 hlöä sekä Nevansaari nuotiopaikkoineen ja puucee.
Tässä taianomaisessa paikassa tuntuu kuin aika pysähtyisi ja hiljaisuus laskee ylle. Mitä erinomaisin paikka sulkea ulkomaailma hetkeksi, sillä tässä paikassa ei ole sähköä. Kuuntele, mitä luonnonhenget sinulle kuiskivat ja ammenna suon maadoittavaa voimaa rumpuusi. Voima alkaa kerääntyä rumpuusi jo ennen varsinaista rakentamisen hetkeä.

Jokainen ottaa mukaan omat eväät. Nuotiolla kiehahtaa nokipannukahvit ja teevesi. Arcana tarjoaa kahvit ja teet.

Tarvittaessa paikalla saa yöpyä, oma patja ja makuupussi pitää ottaa mukaan. Parin kilometrin päästä kurssipaikasta löytyy myös Nummijärvi Camping. Illalla on mahdollisuus käydä Turvekammin saunassa ja pulahtaa suoveteen.

Kurssin aikataulu: Lauantai klo 10-n.18 ja sunnuntai klo 10-n.16
Jokaiselle kurssille mukaan mahtuu 8 henkilöä.

Kahden päivän kurssin hinta on 250€ sis. alv 24%

Varausmaksu 100€ maksetaan etukäteen materiaalien hankintaa varten ja sillä varmistat paikkasi kurssilla. Varausmaksu maksetaan Arcanan verkkokaupassa. Saatavuustilanne näyttää montako paikkaa kurssille on vielä jäljellä. Loput kurssin hinnasta maksetaan kurssilla.

Tervetuloa viettämään ikimuistoinen viikonloppu mukavassa ja samanhenkisessä porukassa tässä ainutlaatuisessa paikassa! Moni ystävyyssuhde on solmittu näillä kursseilla ja Riihineva on kutsunut monia luokseen myös uudelleen.

Oletko autoton? Voit tulla jo perjantai-iltana Onnibussilla Jalasjärvelle ja yöpyä Kammikylässä. Tarjoudun hakemaan pysäkiltä (Jalastuuli) ja viemään sunnuntaina takaisin. Voin myös hakea pientä korvausta vastaan Parkanon tai Seinäjoen juna-asemalta.

Haluatko järjestää rumpukurssin?

Onko sinulla vähintään 5 hengen porukka kasassa ja paikka jossa on mahdollisuus pitää rumpukurssi? Tulen mielelläni pitämään rummuntekokurssin 200km säteellä Jalasjärveltä.

Kurssi on mahdollista pitää 1 tai 2 päiväisenä. Pyydä tarjous!


Kesällä 2022 on mahdollisuus järjestää yksityinen RumpuPaja ystävien kesken.
Kysy lisää!