Rummut & RumpuPajat

Uniikit tilausrummut

Arcana valmistaa uniikkeja rumpuja ja rumpukapuloita. Voit tilata rummun henkilökohtaisesti valmistettuna juuri Sinulle tai lahjaksi tärkeälle henkilölle. Suurin osa Arcanan rummuista onkin tilattu ympäri maailmaa. Verkkokaupasta löytyy silloin tällöin myös valmiita myynnissä olevia rumpuja tai tule mukaan kokemukselliselle rumpukurssille tekemään oma rumpusi alusta asti.

Valmistan rummut alusta asti itse. Taivutan rummun kehän koivuvanerista, jonka jälkeen se hiotaan ja käsitellään valintasi mukaan ruskealla, mustalla tai kirkkaalla puuvahalla, tervalla tai tulella sävytettynä. Rummun kalvo on poronnahkaa. Voit esittää toivomuksen rummun väristä tai se voidaan jättää värjäämättä. Rummun voi sitoa myös monella eri tapaa, jos sinulla on erityinen toive ulkonäöstä.

Luon pyhän tilan, kutsun elementit, ilmansuunnat ja jumaluudet mukaan rummun syntyyn. Rumpu syntyy rituaalissa siunausten ja rukousten saattelemana.

Halutessasi maalaan voimaeläimesi tai muuta symboliikkaa rumpukalvolle lisämaksusta. Polttokynällä voi merkitä symboleja kehän sisäpuolelle, kahvaan tai soittokapulaan.


Pyöreä halk. 40cm 190€

Pyöreä halk. 45cm 220€

Soikea n. 40cm x 49cm 220€

Pyöreä 50cm 250€

+ pakkaus- ja toimituskulut 12€ tai nouto Arcanasta

Rumpukapulat soittamiseen myydään erikseen
alk. 25€.


Täytä lomake, niin olen sinuun
sähköpostitse yhteydessä
ja voimme jutella lisää toiveistasi
rummun suhteen!

Tilausrummun varausmaksun
voit maksaa alla olevasta linkistä

Rumpu tilaustyönä

Tämä on varausmaksu tilausrummulle. Suunnitellaan sinulle oma henkilökohtainen rumpu tai tilaa rumpu lahjaksi jollekkin tärkeälle ihmiselle! Kun rumpu on valmis, saat loppusummasta laskun sähköpostiisi.

100,00 €

  RumpuPajat

  Ruuhineva kutsuu rummun syntypäiville 2023

  RumpuPaja I
  3.-4.6 loppuunmyyty
  RumpuPaja II
  10.-11.6 loppuunmyyty
  RumpuPaja III 
  1.-2.7 loppuunmyyty
  RumpuPaja IV 
  5.-6.8 loppuunmyyty


  Lisää yhteystietosi sähköpostilistalle,
  jos haluat tiedon kesän 2024 Kammikylän RumpuPajojen ajankohdista suoraan sähköpostiisi.
  Kesällä 2024 RumpuPajat tulevat olemaan viikolla joko ma-ti tai ke-to.

  Rumpukurssilla saat valmistaa valintasi mukaan 45cm pyöreän tai soikean n. 41cm x 49cm kehärummun. Rummun syntyyn osallistuvat myös elementtien, ilmansuuntien, paikan ja rummun henget. Työstämme puolivalmiin kehän, jotta siihen latautuu omaa energiaasi ja mielessä rummulle asetetaan sen käyttötarkoitus. Poronnahasta leikattu rumpunahka liotetaan suovedessä ja jätämme Suonhaltialle uhrilahjan, kun saamme vettä käyttöömme. Suoveden sanotaankin olevan Alisen vettä. Voit halutessasi värjätä rumpunahan. Rummun sidomme ja saattelemme sen fyysiseen olomuotoonsa Julumetun Salissa ja teemme rumpukapulan soittamista varten. Rummunteon ohella teemme rummutusmatkoja, haemme omaa sisäistä tietoa, syvennämme tietoutta rummusta ja puhumme muistakin rumpua sivuavista asioista. Kurssi päättyy Kiitollisuus Seremoniaan.

  Kurssipaikkana toimii jo vuodesta 2013 lähtien Kauhajoen Nummijärvellä sijaitseva Kammikylä. Rauhalliselle suoalueelle rakennetut kohteet on rakennettu luonnonmateriaaleista ja yksityiskohtia ihaillessa menee tovi.

  Alueelta löytyy Turvekammi, jossa on 2 saunaa, Savukammi-savusauna, Julumetun Tupa ja Sali, jonne mahtuu n. 60 hlöä sekä Nevansaari nuotiopaikkoineen ja puucee.
  Tässä taianomaisessa paikassa tuntuu kuin aika pysähtyisi ja hiljaisuus laskee ylle. Mitä erinomaisin paikka sulkea ulkomaailma hetkeksi, sillä tässä paikassa ei ole sähköä. Kuuntele, mitä luonnonhenget sinulle kuiskivat ja ammenna suon maadoittavaa voimaa rumpuusi. Voima alkaa kerääntyä rumpuusi jo ennen varsinaista rakentamisen hetkeä.

  Jokainen ottaa mukaan omat eväät. Nuotiolla kiehahtaa nokipannukahvit ja teevesi. Arcana tarjoaa kahvit ja teet.

  Tarvittaessa paikalla saa yöpyä, oma patja ja makuupussi pitää ottaa mukaan. Parin kilometrin päästä kurssipaikasta löytyy myös Nummijärvi Camping. Illalla on mahdollisuus käydä Turvekammin saunassa ja pulahtaa suoveteen.

  Kurssin aikataulu: Lauantai klo 10 - n. 18 ja sunnuntai klo 10 - n. 16
  Jokaiselle kurssille mukaan mahtuu 9 henkilöä.

  Kahden päivän kurssin hinta kesällä 2023 on 280€.

  Varausmaksu 100€ maksetaan etukäteen materiaalien hankintaa varten ja sillä varmistat paikkasi kurssilla. Varausmaksu maksetaan Arcanan verkkokaupassa. Saatavuustilanne näyttää montako paikkaa kurssille on vielä jäljellä. Loput kurssin hinnasta maksetaan kurssilla. Ilmoittautumisen yhteydessä saat tarkemman kurssi-infon.

  Tervetuloa viettämään ikimuistoinen viikonloppu mukavassa ja samanhenkisessä porukassa tässä ainutlaatuisessa paikassa! Uusia ystävyyssuhteita on solmittu näillä kursseilla ja Ruuhineva on kutsunut monia uudelleen tänne ihmeellisen maagiseen suonsilmään.

  RumpuPaja
  Noidan Kodossa Ilvesjoella

  26.-27.8.2023
  Viimeinen ilmoittautumispäivä 20.8
  Lataa kurssi-info tästä!

  RumpuPaja Noidan Kodossa Ilvesjoella

  Varausmaksu RumpuPajaan 26.-27.8.2023 Ilvesjoella Kurssille ilmoittautuminen on sitova eikä ilmoittautumismaksua palauteta poisjäämisen takia. Sillä varaat paikkasi ja kurssimateriaalin sekä varmistat kurssin toteutumisen. Loput kurssin hinnasta 180€ maksetaan kurssilla. Tarkemman kurssi-infon saat ladattua Rummut & RumpuPajat sivulta.

  100,00 €

   Haluatko järjestää rumpukurssin?

   Onko sinulla vähintään 6 hengen porukka kasassa ja paikka jossa on mahdollisuus pitää rumpukurssi? Tulen mielelläni pitämään rummuntekokurssin teidän porukalle.
   Kurssi on mahdollista pitää 1 tai 2 päiväisenä.

   Pyydä tarjous!