Rummut & RumpuPajat

Uniikit tilausrummut

Arcana valmistaa uniikkeja rumpuja ja rumpukapuloita. Voit tilata rummun henkilökohtaisesti valmistettuna juuri Sinulle tai lahjaksi tärkeälle henkilölle. Suurin osa Arcanan rummuista onkin tilattu ympäri maailmaa. Verkkokaupasta löytyy silloin tällöin myös valmiita myynnissä olevia rumpuja tai tule mukaan kokemukselliselle rumpukurssille tekemään oma rumpusi alusta asti.

Valmistan rummut alusta asti itse. Taivutan rummun kehän koivuvanerista, jonka jälkeen se hiotaan ja käsitellään valintasi mukaan ruskealla, mustalla tai kirkkaalla puuvahalla, tervalla tai tulella sävytettynä. Rummun kalvo on poronnahkaa. Voit esittää toivomuksen rummun väristä tai se voidaan jättää värjäämättä. Rummun voi sitoa myös monella eri tapaa, jos sinulla on erityinen toive ulkonäöstä.

Luon pyhän tilan, kutsun elementit, ilmansuunnat ja jumaluudet mukaan rummun syntyyn. Rumpu syntyy rituaalissa siunausten ja rukousten saattelemana.

Halutessasi maalaan voimaeläimesi tai muuta symboliikkaa rumpukalvolle lisämaksusta. Polttokynällä voi merkitä symboleja kehän sisäpuolelle, kahvaan tai soittokapulaan.


Pyöreä halk. 40cm 190€

Pyöreä halk. 45cm 220€

Soikea n. 40cm x 49cm 220€

Pyöreä 50cm 250€

+ pakkaus- ja toimituskulut 12€ tai nouto Arcanasta

Rumpukapulat soittamiseen myydään erikseen
alk. 25€.


Täytä lomake, niin olen sinuun
sähköpostitse yhteydessä
ja voimme jutella lisää toiveistasi
rummun suhteen!

Tilausrummun varausmaksun
voit maksaa lomakkeen alta


RumpuPajat

Ruuhineva kutsuu rummun syntypäiville 2023

RumpuPaja I
3.-4.6 loppuunmyyty
RumpuPaja II
10.-11.6 loppuunmyyty
RumpuPaja III 
1.-2.7 - 1 PAIKKA VAPAANA

RumpuPaja IV 
5.-6.8 loppuunmyyty


Rumpukurssilla saat valmistaa valintasi mukaan 45cm pyöreän tai soikean n. 41cm x 49cm kehärummun. Rummun syntyyn osallistuvat myös elementtien, ilmansuuntien, paikan ja rummun henget. Työstämme puolivalmiin kehän, jotta siihen latautuu omaa energiaasi ja mielessä rummulle asetetaan sen käyttötarkoitus. Poronnahasta leikattu rumpunahka liotetaan suovedessä ja jätämme Suonhaltialle uhrilahjan, kun saamme vettä käyttöömme. Suoveden sanotaankin olevan Alisen vettä. Voit halutessasi värjätä rumpunahan. Rummun sidomme ja saattelemme sen fyysiseen olomuotoonsa Julumetun Salissa ja teemme rumpukapulan soittamista varten. Rummunteon ohella teemme rummutusmatkoja, haemme omaa sisäistä tietoa, syvennämme tietoutta rummusta ja puhumme muistakin rumpua sivuavista asioista. Kurssi päättyy Kiitollisuus Seremoniaan.

Kurssipaikkana toimii jo vuodesta 2013 lähtien Kauhajoen Nummijärvellä sijaitseva Kammikylä. Rauhalliselle suoalueelle rakennetut kohteet on rakennettu luonnonmateriaaleista ja yksityiskohtia ihaillessa menee tovi.

Alueelta löytyy Turvekammi, jossa on 2 saunaa, Savukammi-savusauna, Julumetun Tupa ja Sali, jonne mahtuu n. 60 hlöä sekä Nevansaari nuotiopaikkoineen ja puucee.
Tässä taianomaisessa paikassa tuntuu kuin aika pysähtyisi ja hiljaisuus laskee ylle. Mitä erinomaisin paikka sulkea ulkomaailma hetkeksi, sillä tässä paikassa ei ole sähköä. Kuuntele, mitä luonnonhenget sinulle kuiskivat ja ammenna suon maadoittavaa voimaa rumpuusi. Voima alkaa kerääntyä rumpuusi jo ennen varsinaista rakentamisen hetkeä.

Jokainen ottaa mukaan omat eväät. Nuotiolla kiehahtaa nokipannukahvit ja teevesi. Arcana tarjoaa kahvit ja teet.

Tarvittaessa paikalla saa yöpyä, oma patja ja makuupussi pitää ottaa mukaan. Parin kilometrin päästä kurssipaikasta löytyy myös Nummijärvi Camping. Illalla on mahdollisuus käydä Turvekammin saunassa ja pulahtaa suoveteen.

Kurssin aikataulu: Lauantai klo 10 - n. 18 ja sunnuntai klo 10 - n. 16
Jokaiselle kurssille mukaan mahtuu 9 henkilöä.

Kahden päivän kurssin hinta kesällä 2023 on 280€.

Varausmaksu 100€ maksetaan etukäteen materiaalien hankintaa varten ja sillä varmistat paikkasi kurssilla. Varausmaksu maksetaan Arcanan verkkokaupassa. Saatavuustilanne näyttää montako paikkaa kurssille on vielä jäljellä. Loput kurssin hinnasta maksetaan kurssilla. Ilmoittautumisen yhteydessä saat tarkemman kurssi-infon.

Tervetuloa viettämään ikimuistoinen viikonloppu mukavassa ja samanhenkisessä porukassa tässä ainutlaatuisessa paikassa! Uusia ystävyyssuhteita on solmittu näillä kursseilla ja Ruuhineva on kutsunut monia uudelleen tänne ihmeellisen maagiseen suonsilmään.

Haluatko järjestää rumpukurssin?

Onko sinulla vähintään 6 hengen porukka kasassa ja paikka jossa on mahdollisuus pitää rumpukurssi? Tulen mielelläni pitämään rummuntekokurssin 200km säteellä Jalasjärveltä. Kurssi on mahdollista pitää 1 tai 2 päiväisenä.
Pyydä tarjous!


Kesällä 2023 on mahdollisuus järjestää

yksityinen RumpuPaja Kammikylässä ystävien kesken.
Rajoitettu määrä!

Kysy lisää!