Eläinkommunikointi

Tulkkina eläimen ja ihmisen välillä

Eläimet eivät osaa puhua, mutta ne osaavat kommunikoida. Eläinkommunikointi on eräänlainen kieli, ajatusten välillä tapahtuvaa keskustelua. Näen asioita kuvina eläimen näkökulmasta, kuulen heidän asiansa ja saan tuntemuksia. Välitän eläimesi sanomaa ja ajatuksia sinulle, toimin niin sanotusti tulkkina välillänne. Kommunikoinnin kautta eläimellä on mahdollisuus kertoa hyvinvoinnistaan, toiveista ja haluista. Näin esimerkiksi voit saada selvyyttä ja syitä joihinkin sinua askarruttaviin asioihin eläimeesi liittyen.

Kommunikointi on upea mahdollisuus lisätä yhteisymmärrystä ihmisen ja eläimen välille. Tässä on mahdollisuus lähentää välejänne vielä entisestään. Kommunikointi tapahtuu aina eläimen ehdoilla. Eläimet usein ilahtuvat tullessaan kuulluiksi ja saadessaan viestinsä toimitetuksi. Toimin myös eläinmeediona välittäen viestiä edesmenneiltä eläimiltä.

Jos haluat kommunikoinnin eläimesi kanssa, sovimme molemmille sopivan ajan ja teemme tämän interaktiivisesti yksityisviestien kautta (Whatsapp, Messenger tai Telegram), koska itselleni paras ja luontevin tapa on kanavoida eläimiä kirjoittamalla. Tällä tavoin pystyt heti vahvistamaan asioita ja kysymään mielen päällä olevia kysymyksiä. Meidän keskusteluumme aikaa on varattu tunnin verran.

Kommunikointia varten tarvitsen etukäteen kuvan eläimestäsi, mieluiten sellaisen jossa ei ole muita eläimiä taikka ihmisiä. Kommunikoin yhden eläimen kanssa kerralla. Kommunikoinnin hinta 50€

Jos sinulla on useampi eläin, joiden kanssa haluaisit kommunikoinnin, kysy yhteishintaa!