Käyttöehdot

Maksupalvelutarjoaja

PAYTRAIL
Verkkokaupassa maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

STRIPE
Toistuvissa maksuissa, kuten joissain kurssimaksuissa maksupalveluntarjoaja on STRIPE. Stripe on turvallinen ja helppo maksutapa. Voit maksaa ostokset maksukorteilla (Visa, Mastercard, Amex) tai Applepayn kautta. Stripen käyttöehdot löydät täältä

Toimitusehdot

Toimitan tuotteet normaalisti 1-7 arkipäivän sisällä tilauksen rekisteröitymisestä. Jos toimitusajoissa on viivästyksiä, niin tiedotan niistä verkkokaupan etusivulla.
Tilaukset toimitetaan lähimpään postin toimipisteeseen. Jos haluat tilauksesi pakettiautomaattiin, valitse toimitustavaksi Smartpost ja kirjoita lisätietoja kenttään mihin automaattiin toivot paketin toimitettavan.
Jos varastosaldo on virheellinen ja tilaamaasi tuotetta ei olekkaan saatavilla, sinuun otetaan yhteys sähköpostitse. Voit vaihtaa loppuunmyydyn tuotteen johonkin toiseen tai saat halutessasi tuotteen hinnan maksunpalautuksena. 

Toimituskulut

Toimituskulut Suomeen ovat 7€ postin toimipisteeseen/automaattiin. Nouto seurantakoodilla ja ilmoitus lähetyksen saapumisesta tulee tekstiviestillä ja antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pienet alle 3cm paksuiset XXS-paketit tulevat suoraan kotiisi. Mikäli tilausta ei noudeta valitusta toimituspaikasta säilytysajan sisällä, palautuu lähetys takaisin. Jos haluat, että paketti lähetetään uudestaan, uudet toimituskulut veloitetaan ennen paketin uudelleenlähetystä.

Noutomahdollisuus Jalasjärveltä

Jos haluat noutaa tuotteet ilman toimitusmaksua, valitse silloin toimitustavaksi nouto. Sovi noudon ajankohta erikseen laittamalla minulle sähköpostia: sielunsilmin@gmail.com.

Palautusoikeus

Sinulla on oikeus peruuttaa kauppa 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Peruutusoikeus ei koske asiakkaan toivomuksesta valmistettua tuotetta (tilaustyö). Jos haluat tehdä palautuksen, tuotteiden tulee olla avaamattomia, käyttämättömiä ja myyntikelpoisia. Palautustapauksissa ota aina ensin yhteyttä sähköpostitse, että saan tietosi maksun palautusta varten. Tilauksen maksupalautukset tehdään ensisijaisesti Paytrail Oyj:n maksujärjestelmän kautta, jolloin se kohdistuu alkuperäisessä maksussa käytetylle maksutavalle. Palautuskustannukset ovat ostajan vastuulla.

Asiakkaan tulee aina ilmoittaa myyjälle, jos hän peruu kaupan tai palauttaa tilatun tavaran tai osan tavaroista. Paketin noutamatta jättäminen ei ole palautus ja toimituksen noutamatta jättämistapauksessa asiakkaan maksettavaksi jäävät toimituskulut sekä lähetettäessä että lähetyksen palautuessa. Vasta näiden erotuksen jälkeinen summa hyvitetään asiakkaalle. Peruutusilmoitus tulee tehdä 14 vrk:n sisällä lähetyksen vastaanottamisesta ja palautus tulee tehdä 14 päivän sisällä peruutusilmoituksesta.

Kuluttaja-asiakkaalla ei ole peruutusoikeutta verkkokurssien tilauksissa, jos hän on tilausvahvistuksessa tai muutoin tilauksen jälkeen saanut linkin tai tunnukset sähköiseen palveluun. Kaikki verkkokurssien tilaukset ja ostokset ovat sitovia eikä niillä ole palautusoikeutta emmekä myöskään palauta rahoja.

Reklamaatiot

Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa ja tuote on sen vuoksi rikkoutunut tai kadonnut paketista, niin sinun tulee tehdä välittömästi vahinkoilmoitus Postiin ja ottaa yhteyttä minuun. Kun avaat paketin tarkista, että paketin sisältö vastaa tilaamiasi tuotteita ja jos jotakin puuttuu, niin ilmoita myös siitä minulle.

Rikkoutuneiden tai viallisten tuotteiden tilalle pyrin lähettämään uuden ja jos sattuu ettei kyseistä tuotetta ole enää varastossa tai saatavana, niin tuotteen arvo korvataan sinulle.

Muu info

Tuotteet myydään kuriositeetteina. Maagiset tuotteet ovat ainutlaatuisia jokaiselle yksilölle ja sellaisenaan mitään lupauksia tai takuita ei voida lopputuloksesta antaa. Tuotteet heijastavat perinteisiä uskomuksia kasvien ominaisuuksista ja energioista. Tarjoan tuotteita magian työvälineeksi sinun omille loitsuille, rituaaleihin ja maagiselle työskentelylle.

Moni magiaöljyistä sisältää manteli- ja kookosöljyä ja luonnollisia pihkoja, kuten frankinsensia, mirhaa, dragon's bloodia ja kopaalia, joten huomioithan tämän jos sinulla on pähkinä- tai hartsiallergia.

Myyjä ei ole vastuussa tuotteiden käytöstä, reaktioista tai tuloksista. Magia toimii kaikilla eri tavoin.

Tarjottavat tiedot ovat vain koulutuksellisia ja tiedotustarkoituksia varten ja ainoastaan itsetyöskentelyn työkaluna omaan käyttöön. Jos sinulla on tai epäilet, että sinulla on lääketieteellinen tai mielenterveysongelma, ota yhteyttä omaan lääketieteelliseen palveluntarjoajaan tai mielenterveystyöntekijään välittömästi.
Ymmärrät, että olet henkilökohtaisesti vastuussa valinnoistasi, toimistasi ja tuloksistasi nyt ja tulevaisuudessa.
Hyväksyt kaiken vastuun käyttämästäsi kaikista toimitetuista tiedoista ja sitoudut käyttämään omaa harkintaa ja asianmukaista huolellisuutta, ennen kuin otat idean, ehdotuksen tai suosituksen käyttöön elämääsi, perheeseesi tai liiketoimintaasi. 

Arcana on yhden naisen yritys. Käsittelen tilauksesi niin nopeasti kuin pystyn.
Magia tarvitsee myös oman aikansa.


Viralliset kauppiastietoni

Tmi Arcana - Johanna Pääkkönen

Ilvesjoentie 958, 61760 Ilvesjoki

Puh: 0404173250

Y-tunnus: 2427138-2

Email: sielunsilmin@gmail.com