Noidan Neuvonpito

Seuraa sisäisen noitasi ääntä, joka uskaltaa säteillä sitä omaa valoaan tietäen taitonsa ja vahvuutensa.

Tämä on sinua varten jos...

  • elät elämää, josta jotenkin puuttuu jotain. Ehkä olet avautumassa henkisellä polullasi ja elämän maagisempi puoli kiinnostaa, mutta et tiedä mistä aloittaa.

  • yhteyden saaminen jumaluuden kanssa herättää mielenkiintosi. Etsitkö työskentelysuhdetta jonkin jumalattaren kanssa, mutta et ole varma kuka on paras kutsua elämääsi henkiseksi oppaaksi ja suojelijaksesi?

  • tunnet, että sinulla ei ole oikein ketään ympärilläsi, joka ymmärtäisi näitä asioita etkä saa tukea näille ajatuksille.

  • et uskalla astua omaan voimaasi, koska sinulta puuttuu itsevarmuutta ja epäilet omaa kapasiteettiasi luoda oma maaginen elämäsi - haluat sitä, mutta jokin sisäinen pelko estää sinua.

  • kaipaat tukea ja ohjausta omalla orastavalla noidan polullasi.

  • olet kulkenutkin jo jonkin aikaa noidan polulle, mutta kaipaat vahvistusta asioille ja noitasiskon tukea.Nämä ovat hyvin tuttuja piirteitä, jotka ovat johdattaneet sinut tänne, kun alat tuntea vetoa luoda taikaa elämääsi, vaikuttamaan itse omaan elämääsi, syventämään luontoyhteyttä ja löytämään omat näkymättömät auttajasi. Tämä polku johdattaa sinut sisäisen noidan kutsuun elämään sopusoinnussa itsesi kanssa!

Olet ehkä tähän asti tiedostamatta luonut elämää salaisista noidan haavoista, jotka priorisoivat turvassa pysymistä, ettet tule tuomituksi ja olet saanut hyväksyntää luopumalla omasta voimastasi. On todennäköistä, että taianomaista puoltasi ei ole tuettu, koska sinä pidät kaiken piilossa. Meillä monilla on noitaelämiä menneissä elämissämme.

Joten ennen kuin siirryt eteenpäin, kunnioita ja juhli itseäsi siitä, että olet edes täällä. Olette kaikki naiset tervetulleita pyhään tilaani - ja olette oikeassa paikassa. Otan teidät vastaan alttaritilassani, jotta voit tällä matkalla muuttaa ja vapauttaa salaisen noidan lempeästi, mutta voimakkaasti.

Jos koit sisäisen innostuksen, tämä on juuri sinua varten! Olen täällä sinua varten valaisemassa omaa noidan polkuasi.

Noidan neuvonpidossa...

Tämä on hyvin voimakas tapa työskennellä kanssani. Tämä 90 minuuttia kestävä on istunto alttarini äärellä. Olet kanssani pyhässä tilassa, johon kutsun elementit ja suojelusjumalattaresi mukaan. Tässä voimaannuttavassa tilassa voit tulla kokonaisvaltaisemmaksi omaksi itseksesi ja saada varmuutta oman sydämen halun seuraamiseen. Voit olla avoin omista ajatuksistasi ja tuntemuksistasi, jotta voit tulla tietoiseksi lahjoistasi sekä noidan haavoistasi, jotka ovat pidätelleet sinua tähän asti, jotta voit tunnustaa oman maagisen puolesi.

Jumaluuksien kanssa työskentely on minulle suuri osa omaa henkisyyden harjoittamista ja maagista työskentelyä. Istunnon aikana otan yhteyden jumalattareesi, joka haluaa saada sinuun yhteyden ja opastaa sinua tällä hetkellä. Kun yhteys on luotu, kanavoin jumalatartasi ja kerron muutamista tavoista, joka ohjaa sinua luomaan vahvan työskentely-yhteyden tämän jumalattaren kanssa. Toimin siltana sinun ja jumaluuden välillä.

Yhteyden saaminen on spirituaalista ja tuo sinua lähemmäs jumalallisuutta selittämättömän kauniin eri tavoin syventäen. Se voi myös vahvistaa jo olemassa olevia taitojasi, jotka saattavat tähän asti olla käyttämättöminä.

Istunnossa käytän apunani myös tarot tai oraakkelikortteja, noitakiviä, luita ja heiluria. Saat energiahoitoa, energiakentän puhdistusta tai energia transmission. Saatan saada häivähdyksiä menneistä elämistäsi tai havaita kodissasi häiriköivän hengen. Istunto on yksilöllinen ja sinun tarpeitasi vastaava. Käyttämäni työskentelyvälineet ja tavat saattavat vaihdella jokaisen istunnon kohdalla, koska valitsen ne saamani opastuksen mukaan. Se millaiseksi istunto muodostuu, sitä emme voi tietää. Se tekeekin Noidan Neuvonpidosta mielenkiintoisen.

Kanavoin vapaasti enkä kontrolloi tiedon virtausta. Henki tuo aina sinulle sellaista tietoa, jonka tähän hetkeen tarvitset. Pidä tämä mielessäsi, sillä se mitä tarvitset tietää voi olla jotain muuta mitä itse haluat ja koet tarvitsevasi. Sen voima on kuuntelemisessa. Viestinvälittäjänä kunnioitan kaikkia viestejä jotka tulevat esille, vaikka ne olisivat kuinka kryptisiä tai epäselviä. On tärkeää, että lähestyt tätä intuntoa avoimin mielin ja sydämin.

Halutessasi opastan sinua myös magianharjoittamiseen liittyvissä asioissa. Aivan uusi maailma avautuu silmiesi edessäsi ja tietoisuutesi laajenee, kun astut noidan polulle. Saatat tarvita omaa magiamentoria, joka opastaa sinua alkuun näiden asioiden parissa. Tässä istunnossa olen sinua varten!

Istunnon jälkeen saat oman magiaöljyn oman työskentelysi tueksi. Magiaöljy postitetaan sinulle 7 päivän sisällä istunnon jälkeen.


Noidan Neuvonpidossa keskitymme sinun oman noitapuolen avaamiseen ja vahvistamiseen sekä keskustelemme esille tulleista ja mieltäsi askarruttavista asioista. 


Noidan Neuvonpitoon osallistuneilta;

Oli kyllä huikea!! Musta on tuntunut, että jokin osa on ollut hukassa/pimennossa, mutta nyt tämä luenta avasi jotain hukkuneita paloja todella voimakkaasti. Koen sen hyvin eheyttävänä ja voimistavana. Sain vahvistusta miten kuunnella omaa ohjaustani. Siis kiitos TODELLA paljon, sain tästä paljon avaavia ajatuksia!!

Kiitos ihan älyttömän paljon tästä istunnosta! Olen sanaton ja hämmästynyt! Vastaus on ollut edessäni ihan selkeästi jo jonkin aikaa, jostain syystä sitä en vain ole nähnyt. Istunto sai aikaan todella voimakkaan reaktion ja kun viimein sanoit Morriganin nimen ääneen sekä puhuit häneen liittyvistä eläimistä purskahdin itkuun. Syytä en osaa sanoa, ehkäpä energia ja läsnäolo oli siinä hetkessä niin vahva. Hämmästyin silti noin voimakasta reaktiota. Tuntuu etten voi kiittää sinua tarpeeksi tästä, olen vieläkin niin ihmeissäni kuinka tarkka luenta oli! :) 

***

Aivan mielettömän tarkka luenta. Ja hienoa, koska sain vahvistusta paljon mielessä pyörineisiin ajatuksiin. Kiitän tästä kovasti.

***
Kiitos paljon, oli todella antoisa istunto! Pitää vielä kertoa, kun sanoin puolisolle istunnon jälkeen, että siellä nousi esiin yksi antiikin jumalatar, niin ennen kuin ehdin sanoa mikä, hän sanoi että hänellä on nuoruudesta saakka aina ollut yksi suosikki yli muiden. Ai no mikä? Artemis. Ei näitä voi keksiä?! Lueskelin myös vähän lisää Artemiksesta ja yksi hänen symboleistaanhan on myös kuu, joka on puhutellut minua aivan uudella tavalla vuoden vaihteen jälkeen! Hienoja juttuja. Kiitos vielä <3 

***

Suuret kiitokset istunnosta! Siitä välittyi jotenkin niin hyvät energiat, että oli mahtava olo koko loppupäivän. Se oli myös hyvin informatiivinen ja tuntui että siitä oli minulle paljon hyötyä. Aion ehdottomasti tutustua paremmin Heraan, ja tuntuu kyllä upealta että hän halusi ottaa yhteyttä. Tunnistan kyllä kaikki asiat, mitä luennassa tuli esille.

***
Aivan valtavan suuri kiitos sinulle Johanna! Olen todella kiitollinen, että olen saanut sinut auttajaksi matkalleni.


***

Nyt ymmärrän miksi sama jumalatar on pyörinyt mielessäni. Aion ottaa hänet elämääni Tietoisesti. Kiitos ihan tavattomasti, en osaa edes kirjoittaa kaikkea mitä piti, mutta tämä kosketti minua syvältä ja kokoajan oli voimakkaita tuntemuksia kehossa, nyt mieli avautunut ja positiivinen. Olin erittäin tyytyväinen koko sun luomaan istuntoon ja tunnelmaan ja kaikkeen. Välittyi voimakkaasti. 

***

Suojelusjumalatar tuntui heti jotenkin tutulta. Sanoma kuulosti jotenkin tutulta, niinkuin olisin sen jo tiedostanut tai kuullut. Luennon aikana mieleni rauhoittui ja sain voimaa. Ja ymmärsin itseäni paremmin, ja miten omalta jumalatar tuntui. En pelkää vaan nimenomaan koen omakseni. Kiitos! Näillä eväillä saan varmasti itseäni tutkiskeltua ja vahvuutta jo sille minkä tiedostan.

***

Kiitos paljon tästä! Tää oli ihan mahtava istunto ja välittyi kyllä hyvä energia vahvasti. Aina mulla on ollut vetoa Egyptiin mutta olen välillä itsekin ajatellut niin, että se on varmaan aika tyypillistä enkä kyllä odottanut että Isis jumalatar kulkee mukana. Nyt kun sen tietää niin aika moni asia on päivänselvää ja loksahtaa kohdilleen. Tää on suuri ilon ja juhlan aihe! Ihan huikea avaava ja lataava hyvä energia tuli tästä! Herättää paljon uusia ajatuksia ja antaa suuntaa eteenpäin.

***

Olen noitapolkuni alkutaipaleella. En oikein tiennyt mikä minulla on hukassa ja toisaalta tiesin, mutta se oli varmaa että hukassa oli! Kaipasin kovasti apua ja sain sitä Johannan kautta rutkasti enemmän mitä uskalsin koskaan toivoa. Sain vastauksia ja vahvistuksia juuri niihin asioihin, joita olin pyöritellyt päässäni kuukausia! Se on pitkä aika kulkea silmät sidottuna tietämättä, mihin suuntaan kannattaa mennä ennen kuin vihdoin ymmärtää kysyä. Kysyvä ei tieltä (polulta) eksy ja toden totta tämä piti paikkansa! Istunnossa asiat vain loksahtivat kohdalleen kuin palapelin palaset, joita en yksin osannut sinne laittaa.
Neuvonpidon jälkeen olen saanut kokea jo useita hetkiä, jotka ovat tuoneet lisää vahvistusta istunnossa esiin tulleille asioille ja sille, että minä olen juuri siinä missä pitääkin. Suojelusjumalattaret olivat minulle täysin uusi asia ja tämä osoittautui olevan yksi niistä hukassa olevista vastauksista joita olin etsinyt. Sain tietää suojelusjumalattareni olevan Bast. Bast, tuo kaunis kissajumalatar jonka viesti painautui kissan käpälän pehmeydellä sydämestä sieluun saakka. Seuraavana aamuna ymmärsin, että olin saanut häneltä jo aavistuksen tulevasta, sillä päivää aikaisemmin näin meditoidessani kissan jota kovasti ihmettelin. Nyt en enää ihmettele vaan kiitän!
Kiitos Johanna! 

***
Kiitos kovasti Noidan Neuvonpidosta, tilaan oli helppo ja turvallinen tulla. Lämmin vastaanotto, selkeät ohjeet myös aloittelijalle. Tunne ja varmuus, että olen ihan oikealla polulla tulivat vahvemmiksi. Suosittelen tätä kyllä kaikille vähänkin tästä kiinnostuneille. 

Noidan Neuvonpito

+ Puolitoistatuntinen istunto pyhässä tilassa alttarillani äärellä Zoomin välityksellä
+ Oman suojelusjumalattaresi kanavointi
+ Opastusta kortteja, noitakiviä tai luita apuna käyttäen
+ Energiahoitoa, energiakentän puhdistusta tai energiatransmissio
tilanteesi tarpeen mukaan
+ Opastusta omalle noituuden polulle
+ Magiaöljy työskentelysi tueksi jatkossa
+ Nauhoite istunnosta

130€

Noidan Akasha

Niin ylhäällä kuin alhaalla

Vaikka rakastankin kosmista tietoa, minulla on jalat juurevasti maassa. Noidan Akasha on sieluusi perustuva luenta sinulle, maagisia tapoja harjoittava sielunsisar.

Miten sinun sielunsuunnitelmaasi voidaan heijastaa henkisellä polullasi. Minkä teemojen äärellä sinä olet lähinnä sydäntäsi? Mitä kaikkea sieluntietoa voit hyödyntää omalla noituuden polullasi?

Tarvitsen muutaman perustiedon sinulta ja pääsylupasi Akaasisiin tiedostoihisi. Valmistelen luentasi ensin ennen sovittua aikaamme ja käymme yhdessä läpi esille nousseet asiat.

Tämä on oman sieluni inspiroima 60min kestävä istunto inspiroimaan Sinua omalla polullasi

Tilaa Noidan Akasha
59€

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otan sinuun yhteyttä!