Abramelin

Öljy edesauttaa maagisessa työskentelyssä, erityisesti seremoniallisessa magiassa ja vahvistaa kommunikointia oppaiden kanssa. Sipaise esim. rituaali- ja ennustusvälineisiin. Käytä öljyä siunaamaan ja suojelemaan. Se on erityisen hyvä rituaaleihin joissa halutaan lisätä pyhää viisautta. Voit käyttää öljyä myös vahvistamaan muita maagisia työskentelyjä ja päämääriäsi.

Nimi tulee keskiaikaisesta grimoiresta The Book of Abramelin. Eräs Pariisissa asunut juutalainen kirjailija ja tutkija Abraham the Jew (1362 - 1458) kiinnoistui ottamaan selvää, miten egyptiläiset noidat kykenivät aikanaan matkimaan Faaraon hovissa ihmeitä tehnyttä Moosesta; esim. muuttamaan sauvan käärmeeksi. Saadakseen vastauksen kysymyksiinsä hän päätti matkustaa Egyptiin ja etsiä sieltä mahdollisesti löytyvää tietoa magiasta. Matkan antina hän kirjoitti kirjan, joka on yhä tänäkin päivänä magian pääteos. 15ml.

*Maagiset tuotteet myydään kurisioteettina ja ainoastaan rituaalikäyttöön. Tuote heijastaa perinteisiä uskomuksia kasvien ominaisuuksista ja energioista. Tarjoan tuotetta magian työvälineenä, mitään lupauksia tai takuita ei voida antaa lopputuloksesta. Jos sinulla on kysyttävää tuotteesta, ota yhteys sähköpostitse!

17,00 €