Arcana Magica Noitapaketti

Noitapaketit ovat jälleen saatavilla! Ilvesjoen noidan omista kätköistä ja Arcana Magican myyntihyllystä löytyy paljon yksittäisiä tuotteita, siksi aikaisempien noitapakettien tapaan näillä nykyisillä paketeilla ei ole enää varsinaista yhtenäistä teemaa.

Noitapaketti koostuu 8-10 erillisestä tuotteesta, jotka voivat olla loitsutuotteita, metafyysisiä tarvikkeita ja työkaluja auttamaan rituaaleissa ja sapatinvietossa, mutta myös jokapäiväisessä magiassa! Paketeista löytyy uniikki kokoelma loitsutuotteita ja tarvikkeita, yrttejä, kiviä, rituaalivälineitä, luonnonaineksista valmistettuja tuotteita, käsitöitä, kurisioteetteja ja tuotteita kauneusrituaaleihin. Osa pakettiin kuuluvia tarvikkeita ja tuotteita ei ole saatavilla erikseen tai ovat yksittäiskappaleita, siksi paketit eivät ole täysin samanlaisia.

Setti sopii niin vasta-alkajille kuin kokeneemmillekkin noidille tai magiasta kiinnostuneille. Tuotteiden avulla voit syventää omaa magian harjoittamista ja itsensä kehittämistä, keskittyä Vuodenpyörän eri teemoihin ja kauden juhlintaan. Paketin mukaan tulee kuvaus jokaisesta tuotteesta. 

Nämä paketit tulevat olemaan myynnissä vaihtelevasti saatavuuden mukaan.

Samhain teemaisesta noitapaketista löydät esittelyvideon Kupariketun Youtube-kanavalla. *

45,00 €