Attraction

Öljy nimensä mukaisesti vetää puoleesi mitä vain visualisoitkin. Ole kiitollinen siitä, mitä sinulla jo on ja vedä puoleesi siunauksia. Oli kyseessä sitten uusi auto, hella, helpotusta velkaan, työ...mikä vain. Tämä on öljy runsauden magneetti elämän tarpeellisille asioille. Sipaise ulko-oveen ja ovenpieliin, voitele päämäärääsi vastaavan väriseen kynttilään, mojoihin yms. 15ml


Asiakaspalautetta:
Ensinnäkin haluan kiittää sua mun ekasta tilauksesta, jonka tein joskus alkusyksystä. Attraction ja Follow me boy ovat olleet tosi kovassa käytössä, tykkään usein laittaa tipan hiusöljyn joukkoon tai loitsukynttilän! Ne ovat toimineet ihan super hyvin ja yllätyin niiden ihanasta tuoksusta! Oon saanut vedettyä puoleeni ihania asioita.

*Maagiset tuotteet myydään kurisioteettina ja ainoastaan rituaalikäyttöön. Tuote heijastaa perinteisiä uskomuksia kasvien ominaisuuksista ja energioista. Tarjoan tuotetta magian työvälineenä, mitään lupauksia tai takuita ei voida antaa lopputuloksesta. Jos sinulla on kysyttävää tuotteesta, ota yhteys sähköpostitse!

17,00 €