Aura Spray

Loppuunmyyty

Suihke puhdistamiseen, suojaamiseen ja pyhittämiseen. Hyväntuoksuinen puhdistava vesi, jonka resepti juontaa 1800-luvun alulle asti. Floridanvesi on tunnettu sitrusmaisesta tuoksustaan ja voimallisen puhdistavan ominaisuutensa ansioista sillä on vakiintunut käyttö hoodoossa, voodoossa, santeriassa ja wiccojen keskuudessa.

Kätevällä suihkeella on samat ominaisuudet kuin suitsukenipun polttamisella. Suihkeella voit puhdistaa ilman suitsukkeen tuottamaa savua. Sopii erityisesti astmaatikoille ja allergikoille, joille yrttien polttaminen ei ole vaihtoehto tai kun et halua suitsukkeen savua kotiisi. Suihke nostaa värähtelytasoa. Se keventää olotilaa ja tasapainottaa auraa, puhdistaa ja suojaa. Voit suihkuttaa Aura Sprayta myös kotiisi, työpaikkaasi, liiketilaasi, hoitotilaasi tai pyhään tilaasi ennen rituaaleja ja meditointia. Voit käyttää sitä myös alttarin ja rituaalivälineiden puhdistamiseen. Itse pyyhkäisen tarotkortit aina säännöllisin väliajoin aura sprayllä.

*Maagiset tuotteet ovat ainutlaatuisia jokaiselle yksilölle ja sellaisenaan mitään lupauksia tai takuita ei voida antaa lopputuloksesta. Tuote myydään kurisioteettina ja ainoastaan rituaalikäyttöön . Tuote heijastaa perinteisiä uskomuksia kasvien ominaisuuksista ja energioista. Tarjoan tuotetta magian työvälineenä, se mikä on aikomuksesi, miten tuotetta käytät ja mikä on käytön lopputulos on sinusta itsestäsi kiinni. Jos sinulla on kysyttävää tuotteesta, ota yhteys sähköpostitse!

Valitse variaatio:

Alkaen 10,00 €