Compelling

Compelling öljy toimii kuin totuusseerumi. Tämä öljy toimii kahdella tavalla, se ei vain taivuta toisia noudattamaan tai toimimaan tilanteissa sinun parhaaksesi, se myös estää muita valehtelemasta. Öljy toimii myös tapauksessa, jolloin joku on sinulle velkaa tai sinulla on menossa oikeusjuttu.

Saadaksesi jonkun puhumaan totta, kirjoita henkilön nimi paperille yhdeksän kertaa, käännä paperi ja kirjoita oma nimesi yhdeksän kertaa nimien päälle. Voitele violetti kynttilä Compelling öljyllä ja pyörittele pujossa ja muskottipähkinässä, aseta lappu kynttilän alle. Polta kynttilää seitsemänä perättäisenä päivänä kuun kasvaessa. Joka kerta kun sytytät kynttilän lausu henkilön nimi ja sano "Pakotan sinut kertomaan minulle totuuden!" Seitsemäntenä päivänä kääri loitsukynttilän jäämät paperilappuun ja heitä virtaavaan veteen tai tienristeykseen. Velkaan liittyvissä asioissa käytä vihreää kynttilää ja oikeudellisissa asioissa ruskeaa. 15ml

*Maagiset tuotteet myydään kurisioteettina ja ainoastaan rituaalikäyttöön. Tuote heijastaa perinteisiä uskomuksia kasvien ominaisuuksista ja energioista. Tarjoan tuotetta magian työvälineenä, mitään lupauksia tai takuita ei voida antaa lopputuloksesta. Jos sinulla on kysyttävää tuotteesta, ota yhteys sähköpostitse!

17,00 €