Dixie Love

Rakkausöljy, joka vetää puoleensa uutta rakkautta tai vahvistaa jo olemassa olevaa parisuhdetta. Voitele punainen kynttilä tai rakkausmojo. Voit voidella kaksi kolikkoa öljyllä, sido kruuna puolet vastakkain ja sido punaisella langalla ja laita rakkausmojoon tai hautaa kotisi läheisyyteen. Sopii rakkauteen liitettyjen jumalattarien, kuten Afrodite, Venus, Oshun,Erzulie, kanssa työskentelyyn. 15ml

Asiakaspalautetta - Dixie Love öljy hurmasi, tuoksu toi jo heti tunteen, että tämä on mun juttu. Se avasi tunnetasolla ja toi sellaisen ihanan odottavan positiivisen jännityskihelmöinnin, ilon, pyhän rakkauden tunteen, joka on tuttu, mutta jonka aina välillä hetkittäin kadotan. Öljy toi positiivisen vaikutuksen parisuhteeseen, lähensi ja tasapainotti.

*Maagiset tuotteet myydään kurisioteettina ja ainoastaan rituaalikäyttöön. Tuote heijastaa perinteisiä uskomuksia kasvien ominaisuuksista ja energioista. Tarjoan tuotetta magian työvälineenä, mitään lupauksia tai takuita ei voida antaa lopputuloksesta. Jos sinulla on kysyttävää tuotteesta, ota yhteys sähköpostitse!

17,00 €