Double Fast Luck Formula

Hyväntuoksuinen 2-osainen seos perinteiseen New Orleansin tyyliin. Yrittäjille suunnattu formula vetää puoleensa asiakkaita ja vaurautta. Öljyä sipaistaan kaikkiin mahdollisiin työvälineisiin, joita käytät elantosi hankkimiseen. Sipaise sitä myös työpöytääsi, tiskiin, kassalippaaseen, kassakoneeseen, korttimaksupäätteeseen, essuusi ja vaikkapa pääsisäänkäynnin ovenkahvaan tai ovenpieliin. Sekoita pulloa ensin, että kerrokset sekoittuvat. Valmistaudu siihen, että työrintamalla vilkastuu, sillä tämä 2-osainen öljy tuo onnea tuplanopeasti.

Asiakaspalautetta:
Ostin Double fast luck loitsuöljyä. Laitoin sitä samana iltana kukkaroon ja johonkin muallekkin kotona ja heti tuli kaksi uutta nettiajanvarausta. Puodilla laitoin sitä kassalippaaseen, hyllyihin, kassapöytään, ovenpieliin jne ja siitä päivästä tuli suurin myynti tähän asti, se oli ihmeellistä! 

*Maagiset tuotteet myydään kurisioteettina ja ainoastaan rituaalikäyttöön. Tuote heijastaa perinteisiä uskomuksia kasvien ominaisuuksista ja energioista. Tarjoan tuotetta magian työvälineenä, mitään lupauksia tai takuita ei voida antaa lopputuloksesta. Jos sinulla on kysyttävää tuotteesta, ota yhteys sähköpostitse!

17,00 €