Espanta Muerto

Nimi on espanjaa ja tarkoittaa kummituksen karkottamista. Jos olet kokenut kummittelua, poltergeistia tai ilkeitä henkiä läsnä, kokeile tätä. Tämä öljy toimii myös, jos joku on kohdistanut negatiivista magiaa sinuun. Hankkiudu eroon mustasta magiasta tai häiritsevästä hengestä tällä öljyllä.

Jos koet toistuvaa epäonnea, terveydellisiä ongelmia, riippuvuutta, mielialamuutoksia ja jatkuvaa väsymystä, kyseessä voi olla tarrahenki. Hämmentynyt henki aiheuttaa kaaosta jos se on tarrautunut ihmisen energiakenttään. Lisää öljyä vesiastiaan yhdessä kamferin ja merisuolan kanssa. Aseta se kodin keskeiseen huoneeseen ja vaihda vesi päivittäin poistaaksesi matalavärähteisen energian kodistasi ja elämästäsi. Voitele musta tai valkoinen kynttilä ja polta perättäisinä päivinä. 15ml

*Maagiset tuotteet myydään kurisioteettina ja ainoastaan rituaalikäyttöön. Tuote heijastaa perinteisiä uskomuksia kasvien ominaisuuksista ja energioista. Tarjoan tuotetta magian työvälineenä, mitään lupauksia tai takuita ei voida antaa lopputuloksesta. Jos sinulla on kysyttävää tuotteesta, ota yhteys sähköpostitse!

17,00 €