Fiery Wall Of Protection

Korkeaa suojelusta antava öljy, pidä tällä öljyllä loitolla kaikki negatiiviset tilanteet ja ihmiset. Suojaa kotisi. Sipaise öljyllä oven ja ikkunanpielet, samalla kun kutsut Arkkienkeli Mikaelia suojelemaan sinua ja kotiasi. Mikael toimii vähän niin kuin kotisi portsarina ja sinun henkivartijanasi. Voit raaputtaa nimesi ja suojelua kuvaavia sanoja valkoiseen kynttilään, voidella kynttilän öljyllä ja visualisoida olevasi suojattu. Voit laittaa myös kuvasi ympärille parittoman määrän kynttilöitä, jotka on voideltu öljyllä. Voit kirjoittaa myös nimesi paperi lapulle 9 kertaa, käännä ja kirjoita päälle Arkkienkeli Mikaelin rukous:

Pyhä Mikael, arkkienkeli, puolusta meitä taistelussa ja ole suojanamme paholaisen juonia ja pahuutta vastaan. Nöyrästi rukoilemme: ojentakoon Jumala häntä. Ja sinä, taivaan joukkojen päämies, syökse Jumalan voimalla helvettiin saatana ja muut pahat henget, jotka kiertelevät maailmaa sielujen kadotukseksi. Aamen.

Voitele lappu öljyllä, taittele ja laita kynttilänjalan alle. Kun kynttilä on palanut loppuun voit kantaa lappua mukanasi. Tämä on hyvä tehdä aika ajoin, että suojaus toimii ja pysyy voimakkaana. Fiery wall of protection öljy toimii kahdenlaisesti, se suojelee ja nakkaa takaisin sen negatiivisen mitä sinun suuntaasi lähetetään. 15ml

*Maagiset tuotteet myydään kurisioteettina ja ainoastaan rituaalikäyttöön. Tuote heijastaa perinteisiä uskomuksia kasvien ominaisuuksista ja energioista. Tarjoan tuotetta magian työvälineenä, mitään lupauksia tai takuita ei voida antaa lopputuloksesta. Jos sinulla on kysyttävää tuotteesta, ota yhteys sähköpostitse!

17,00 €