Follow Me Boy

Vedä puoleesi mukavaa, rakastavaa ja uskollista kumppania, joka hakee sinulle vaikka kuun taivaalta. Vahvista alkuihastusta, jos haluat suhteen etenevän ja teidän kahden välisen yhteyden vahvistuvan. Vakiintuneessa parisuhteessa öljy auttaa pitämään rakastettusi huomion vain sinussa. Voitele vaaleanpunainen tai punainen rakkausloitsukynttilä tai rakkausmojo. 15ml

Asiakaspalautetta:
Ensinnäkin haluan kiittää sua mun ekasta tilauksesta, jonka tein joskus alkusyksystä. Attraction ja Follow me boy ovat olleet tosi kovassa käytössä, tykkään usein laittaa tipan hiusöljyn joukkoon tai loitsukynttilän! Ne ovat toimineet ihan super hyvin ja yllätyin niiden ihanasta tuoksusta! Oon saanut vedettyä puoleeni ihania asioita. 

*Maagiset tuotteet myydään kurisioteettina ja ainoastaan rituaalikäyttöön. Tuote heijastaa perinteisiä uskomuksia kasvien ominaisuuksista ja energioista. Tarjoan tuotetta magian työvälineenä, mitään lupauksia tai takuita ei voida antaa lopputuloksesta. Jos sinulla on kysyttävää tuotteesta, ota yhteys sähköpostitse!

17,00 €