Blessed Chinese Wash

Näitä pitäisi olla jokaisen kodissa mäntysuovan rinnalla! Fyysisen kodin siivouksen jälkeen tulee "henkisen" siivouksen vuoro. Maaginen lattianpesu on tehokas tapa luoda tilaa toivomasi kaltaisille kokemuksille. Se synnyttää magneettista värähtelyä, joka auttaa ilmentämään toiveitasi aineellisessa maailmassa. Näillä lattianpesuilla saat tuntemaan kodin energiat miellyttävän erilaisiksi siivouksen jälkeen ja huomaat sen positiivisen vaikutuksen tulevien päivien aikana.

Blessed Chinese Wash on vanha resepti ja se avaa mahdollisuuksia uusille aluille, tuo rauhaa, siunausta ja puhdistaa. Yleinen kodin hyvän onnentuoja. Lisää pari ruokalusikallista moppiveteen. Pese kotisi ulko-ovi ja rappuset, moppaa lattiat sisäänkäynnistä kohti perimmäistä huonetta ja lisää suihkepulloon, jolla pyyhit kodin pinnat. 100ml

Asiakaspalautetta - Tuote tuntuu tosi voimalliselta. On muutenkin voimakkaat muutokset, kun vain uskaltaisi päästää irti. Kiitos!

*Maagiset tuotteet myydään kurisioteettina. Tuote heijastaa perinteisiä uskomuksia kasvien ominaisuuksista ja energioista. Tarjoan tuotetta magian työvälineenä, mitään lupauksia tai takuita ei voida antaa lopputuloksesta. Jos sinulla on kysyttävää tuotteesta, ota yhteys sähköpostitse!

10,00 €
Please select variants first