Jerikonruusu

Loppuunmyyty

Ylösnousemuskasvi, Jerikon Ruusu (Anastatica hierochuntica ja Selaginella lapidophylla) on pyhä kasvi ja sitä pidetään myös itsessään talismaanina. Sitä kutsutaan myös mm. Jerusalemin Ruusuksi, Dinosaurus kasviksi, Loihtimisruohoksi, Pyhän Neitsyt Marian kukaksi. Se symboloi ja uudistaa vaurautta, rauhaa sekä onnea ja tähän maagiseen kasviin liittyy paljon erilaisia tapoja ja rituaaleja eri uskonnoissa.

Tämä monella lailla kiehtova ja arvoituksellinen kasvi kasvaa äärimmäisissä olosuhteissa. Se kasvaa luonnonvaraisena Pohjois-Afrikassa, Aasiassa, Meksikossa ja Lähi-Idässä. Se elää jopa 50 vuotta ilman vettä. Ilman vettä kasvi käpertyy kuivaksi palloksi ja vaipuu uinuvaan tilaan. Saadessaan vettä kasvi avautuu jo parissa tunnissa ja muutamassa päivän päästä kasvi on vironnut täysin ja avautunut. Vihreänä ollessaan se puhdistaa myös ilmaa.

Kun työskentelet Jerikon Ruusun kanssa huomaa, että luonnonhenki on sitoutuneena tässä kasvissa. Uinuvassakin tilassa voit tuntea siitä lähtevän huikean energian! Henki on hyvin samantyyppinen kuin keijut. Kasvi voi paljastaa sinulle jopa nimensä, pidä se vain omassa tiedossasi. Yksinkertaisesti tervehdi ajatuksen välityksellä kasvia ja toivota se tervetulleeksi kotiisi. Ota syvä astia ja laita siihen vettä. Jotkut käyttävät mieluiten kristallimaljaa ja elävää vettä, kuten lähdevettä, sadevettä tai purovettä. Vettä tarvitsee olla vain sen verran, että juuret peittyvät. Tiputa astian pohjalle pariton määrä kolikkoja. Vaihda kolikot, kun tunnet Jerikon Ruusu on energisoinut kolikot. Kolikkoja ei käytetä, vaan ne lahjoitetaan sitä tarvitseville symbolina maailmankaikkeudelle, että annat odottamatta saadaksesi jotain. Maailmankaikkeus toimii periaatteella kun annat niin saat. Voit myöskin ostaa jotain ja lahjoittaa sen jollekulle, joka sitä oikeasti tarvitsee.

Jerikon Ruusu vesi on monikäyttöistä. Se poistaa negatiivisuutta, vetää puoleensa rahaa ja rakkautta, luo harmoniaa ja rauhaa. Voit lisätä vettä maagisiin lattianpesuihin, puhdistaa sillä kynttilät ja lisätä vaikka kylpyveteen. Vaihda vesi viikoittain. Yksinkertaisen rahaloitsun voit tehdä lisäämällä veteen kolikoita, ruusuvettä, magneetin, magneettista hiekkaa ja vaurausloitsuöljyä. Lausu toiveesi ja katso kuinka toiveesi manifestoituu samalla kun Jerikon Ruusu heräilee uinuvasta tilastaan. Jerikon Ruusut ovat eri kokoisia ja omia yksilöitään, kuten mekin olemme.

10,00 €