Jumaluudelle Pyhitetty Kynttilä

Lasiset Novena-kynttilät ovat laajalti käytössä kansanmagian harjoittajien keskuudessa ja niissä on yleensä jonkin jumaluuden tai pyhimyksen kuva tai pyrkimykseen liittyvää symboliikkaa. Lasista Novena-kynttilää on pidetty kaikkein voimakkaimpana työskentelytapana loitsuissa, pyynnöissä, toiveissa ja rukouksissa, sillä siihen liittyy paljon omistautumista ja uskoa. Kynttilän voi sytyttää alttarille myös edustamaan jumaluutta, jonka kanssa työskentelet.

Arcana Magican lasiset jumaluudelle pyhitetyt kynttilät valetaan soijavahasta. Valkoinen väri sopii kaikille jumaluuksille ja pyhimyksille. Kirjoita tilauksen yhteydessä kommenttikohtaan minkä jumaluuden kuvan haluat kynttilääsi. Valitsen jumaluudelle sopivan loitsuöljyn ja lataan kynttilän valmiiksi käyttöösi. Korkeus 18cm, halkaisija 6cm. Kynttilä valetaan tilauksen jälkeen.

*Maagiset tuotteet myydään kurisioteettina. Tuote heijastaa perinteisiä uskomuksia kasvien ominaisuuksista ja energioista. Tarjoan tuotetta magian työvälineenä, mitään lupauksia tai takuita ei voida antaa lopputuloksesta. Jos sinulla on kysyttävää tuotteesta, ota yhteys sähköpostitse! 

15,00 €