Käänteinen Kynttilä

Käänteinen on käsinvalettu, punainen kynttilä, jonka ulkokuori on musta. Kynttilä on pyöritelty yhdeksässä eri karkottavassa yrtissä ja jauheessa, mm. patsulissa, hajupihkassa, nokkosessa, sitruunankuoressa. Valmiit kynttilät on siunattu Santa Muerten alttarilla. Musta vaha edustaa esteitä, haasteita, huonoa onnea, negatiivista energiaa tai negatiivista toimintaa. Punainen sisus edustaa symbolisesti henkilöä, joka on olosuhteen vankina. Kynttilän palaessa punainen vaha alkaa peittää mustan päällysteen ja nk. nujertaa ja voittaa esteen tai sen mikä henkilöä pidättelee. Kynttilän palaessa henkilö vapautuu ei toivotusta ongelmasta, tavasta, toisesta henkilöstä tai olosuhteista. Kynttilää voi käyttää myös tilanteissa heijastamaan toisten lähettämät kohdistetut negatiiviset ajatukset ja energiat takaisin.

Aseta kynttilä syvään, kuumuutta kestävään astiaan. Kirjoita toiveesi paperilapulle ja aseta astian alle. Koska kynttilässä on käytetty yrttejä, vaha saattaa valua ja yrtit voivat syttyä palamaan isommalla liekillä. Loitsukynttilät palavat vähän eri tavalla kuin tavalliset kynttilät, mutta siinä se taika piileekin! Älä koskaan jätä kynttilää palamaan yksin! Voit polttaa kynttilän normaalisti tai kääntää kynttilän väärinpäin ja polttaa kynttilää väärinpäin, ns. kääntämään asiat toisinpäin. Kaiverra kynttilän sydänlanka esille ja tasoita toinen pää tasaiseksi. Tehokkuutta loitsukynttilän polttamiseen saat, kun asetat sen peilin tai jonkin muun heijastavan alustan päälle palamaan. Sytyttäessäsi kynttilän, se alkaa poistamaan/siirtämään/vapauttamaan/palauttamaan energiaa, joka on estää tai hidastaa sinua. Sytyttäessäsi kynttilä lausu rukous tai loitsu, käytä omia sanojasi. Voit lopuksi sytyttää toivepaperin kynttilän liekeissä ja polttaa sen pois. Hävitä tuhkat kynttilän jäämien kanssa pois.

Tilaus koskee yhtä kynttilää.

*Maagiset tuotteet myydään kurisioteettina. Tuote heijastaa perinteisiä uskomuksia kasvien ominaisuuksista ja energioista. Tarjoan tuotetta magian työvälineenä, mitään lupauksia tai takuita ei voida antaa lopputuloksesta. Jos sinulla on kysyttävää tuotteesta, ota yhteys sähköpostitse!

13,00 €