Kaksitoiminen Kynttilä

Kaksitoimista kynttilää voi polttaa esimerkiksi laskevan kuun tai täydenkuun aikaan, vuoden pimeimpänä aikana, uutena vuonna tai jos tunnet, että tarvitset kääntää ympäröivän negatiivisuuden positiiviseksi.

Kaiverra mustasta päästä kynttilän lanka esille ja tasoita toinen pää tasaiseksi. Kynttilää poltetaan siis ns. väärinpäin. Kaiverra väriliseen osioon sana, joka kuvaa asiaa jonka haluat saavuttaa ja mustaan osioon väärinpäin sana, joka kuvaa asiaa mistä haluat eroon saavuttaaksesi värillisessä osiossa olevan päämäärän. Tehokkuutta loitsukynttilän polttamiseen saat, kun asetat sen peilin päälle palamaan. Sytyttäessäsi musta osion palamaan ensin, se alkaa poistamaan/siirtämään/vapauttamaan/palauttamaan energiaa, joka on estää sinua saamasta asian, jonka kirjoitit värilliseen osioon. Voitele musta osio esim. Reversing loitsuöljyllä ja värillinen osio tilanteeseesi sopivalla öljyllä. Voitele kynttilä aina keskeltä kynttilän päätä kohti. Lausu rukous tai loitsu sytyttäessäsi kynttilän, käytä omia sanojasi.

Kynttilän pituus 14cm, paloaika n. 8 h. Tätä isoa kynttilää kannattaa polttaa 3 tai 7 perättäisenä päivänä.

Musta-punainen kaksitoiminen kynttilä sekä karkoittaa huonoa onnea ja negatiivisuutta rakkauteen ja ihmissuhteisiin liittyvissä asioissa. Niitä käytetään poistamaan energeettisellä tasolla ongelmia avio/avoliitossa, erotilanteissa ja pääsemään irti surusta ja eteenpäin eron jälkeen. Kynttilän polttaminen voi poistaa myös esteitä jotka pidättelevät romanttisessa mielessä jos esimerkiksi sopivaa kumppania ei tahdo löytyä tai vakituisessa parisuhteessa kaivataan suhteen syventymistä ja vahvistumista. Musta vaha edustaa esteitä, haasteita, huonoa onnea, negatiivista energiaa tai negatiivista toimintaa. Punainen osio rakkautta, intohimoa, luovuutta, seksuaalisuutta, ihmissuhteita, Punainen puoli edustaa siis sitä asiaa jota haluataan manifestoida.

Musta-valkoinen kaksitoiminen kynttilä sekä karkoittaa huonoa onnea ja negatiivisuutta että vetää yleisesti hyvää onnea ja siunausta puoleensa Sopii erityisesti terveydellisissä asioissa ja kun haluat huonoista tavoista eroon. Musta vaha edustaa esteitä, haasteita, huonoa onnea, negatiivista energiaa tai negatiivista toimintaa. Valkoinen osio selkeyttä, henkistä puhdistautumista, henkisiä kykyjä, totuutta, visiota, Valkoinen puoli edustaa siis sitä asiaa jota halutaan manifestoida.

Musta-vihreä kaksitoiminen kynttilä sekä karkoittaa huonoa onnea ja negatiivisuutta talouteen, materiaan, työhön ja rahaan liittyvissä asioissa. Niitä käytetään poistamaan energeettisellä tasolla epäonnea ja ongelmia raha-asioissa, kuten työttömyyteen, vähävaraisuuteen ja elatusapuongelmissa. Musta vaha edustaa esteitä, haasteita, huonoa onnea, negatiivista energiaa tai negatiivista toimintaa. Vihreä osio kasvua, runsautta, elinvoimaa, mahdollisuuksia ja rahaa, vihreä puoli edustaa siis sitä asiaa jota halutaan manifestoida.

Lue lisää kaksitoimisista kynttilöistä blogistani.

*Maagiset tuotteet myydään kurisioteettina. Tuote heijastaa perinteisiä uskomuksia kasvien ominaisuuksista ja energioista. Tarjoan tuotetta magian työvälineenä, mitään lupauksia tai takuita ei voida antaa lopputuloksesta. Jos sinulla on kysyttävää tuotteesta, ota yhteys sähköpostitse!

Valitse variaatio:

5,00 €