Laki & Oikeus

Kynttilä on käsinvalmistettu, siunattu ja maagisesti ladattu suoraan käyttöön otettavaksi. Kynttilä on tarkoitettu avuksi oikeudellisiin asioihin ja ongelmiin. Oikeudelliset kiistat ja haasteet, kanteet ja syytteet, hankala avioero, huoltajuuskiistat ja sovittelut. Käännä juttu sinun eduksesi ja oikeudenmukaisesti. Kynttilä toimii kahdensuuntaisesti, sinun eduksesi ja vaikeuttavasti sinua vastassa olevalle. Saat näkymätöntä lisäapua itsellesi tai sitä tarvitsevalle läheisellesi. Voit jakaa loitsukynttilän polttamisen seitsemälle perättäiselle päivälle. Muista ettet puhalla kynttilää sammuksiin vaan tukahduta liekki. Aseta kynttilä syvään, kuumuutta kestävään astiaan kynttilän vahan valumisen vuoksi. Koska kynttilässä on käytetty yrttejä, ne voivat syttyä palamaan isommalla liekillä, mutta siinä se taika piileekin! Älä koskaan jätä kynttilää palamaan vartioimatta!

*Asiakaspalautetta: Tässä on ollut hirveä vääntö vuokranantajatahon ja minun välillä, kun kesällä 2017 tapahtui kerrostalossa vesivahinko, joka johti 4kkden evakkoon ja remonttiin. Koska olen liikuntarajoitteinen ja käytän apuvälineitä niin, jouduin vaihtamaan asuntoa. Maksoin koko kesän kahdesta asunnosta täyttä vuokraa, johon en saanut minkäänlaista avustusta ja sitten syyskuussa remontin jälkeen sain vuokranantataholta hyvityksen joka perustui vain kylpyhuoneen ja eteisen neliömääriin.

Tietenkin tämä oli suorastaan laitonta ja tein asiasta oikeusjutun asianmukaiselle taholle. Jonkun ajan päästä homma eteni ja vuokranantajatahon lakimies otti yhteyttä, jolloin tajusin, että prosessi oli käynnissä. Päätin polttaa kynttilän alttarillani ja pyytää suopeaa ja oikeudenmukaista päätöstä. Vastaus tuli seuraavana päivänä ja tulos oli tyydyttävä. Ei se mitä oltiin lähdetty hakemaan, mutta kohtuullinen ja reilu tarjous. Minulle tärkeintä prosesissa oli, että oikeus tapahtui ja sain itseni tasapainoon, koska minua kohdeltiin todella huonosti tämän prosessin aikana. Haluan kiittää koko sydämestäni Sinua Johanna, koska se mitä teet, oikeasti auttaa ihmisiä. Olet juurikin oikealla alalla ja siunausta sille työllesi!

*Maagiset tuotteet myydään kurisioteettina. Tuote heijastaa perinteisiä uskomuksia kasvien ominaisuuksista ja energioista. Tarjoan tuotetta magian työvälineenä, mitään lupauksia tai takuita ei voida antaa lopputuloksesta. Jos sinulla on kysyttävää tuotteesta, ota yhteys sähköpostitse!

13,00 €