Loitsujauhe

Jauhe sisältää mm. morttelissa jauhettuja yrttejä ja mineraaleja, jotka on voimistettu ja ohjelmoitu tavoitteeseen jauhettaessa ja sekoitettu sopivaan pohjajauheeseen. Jauhetta ripotellessa niiden voima vapautuu. Monesti olen huomannut jauheiden voimallisuuden ja miten nopeasti yksistään niiden käyttö toimii. Se on helppoa, huomaamatonta ja nopeasti tehty! Anna mielikuvituksesi ja luovuuden liidellä käyttäessäsi loitsujauheita, pieni määrä riittää pitkälle. Ripottele yrityksesi lattioille tai piha-alueelle, etuoven kynnykselle, kassaan, postilaatikkoon, pyörittele loitsukynttilä yms.

Attraction - Toivomusjauhe, joka houkuttelee henkimaailman apureita toteuttamaan toiveesi
Aunt Sally's Dream Powder - Enneunia tuova kuuluisa vanha hoodoo resepti
Business Luck - Omalle yritykselle hyvää onnea, asiakkaita ja vaurautta tuova jauhe
Cascarilla - Hoodoo-perinteistä tunnettu jauhe suojeluun ja puhdistamiseen
Command - Loitsujauhe voimaan, puolustautumiseen, tahdonvoimaan ja tilanteen vaatimaan itsevarmuuteen. Jauhe on tehty reseptillä, joka sisältää muinaisissa egyptiläisissä ja Keski-Idän rituaaleissa käytettyjä yrttejä.
Happy Home - Loitsujauhe kodin siunaamiseen, tuomaan rauhaa ja onnellisuutta kotiin.
Happiness Powder - Nostattamaan iloista mieltä, keveyttä ja energiatason värähtelyä
Hot Foot - Ota Hot Foot avuksesi, kun haluat jonkun muuttavan, etääntyvän, jättävän rauhaan tai pitää jonkun poissa kokonaan silmistä. Kaupustelijat, hankaluuksia ja riitaa kylvävät naapurit, epäsopuisa kollega töissä, hyväksikäyttäjät, ärsyttävä exä, perässä roikkujat ja muut hankalat tapaukset. Voit käyttää myös suojeluloitsuissa. Pese kätesi hyvin, kun olet ripotellut jauhetta!
Kyoto - Perinteinen hoodoo resepti! Loitsujauhe voimistaa positiivisia loitsuja, houkuttele vaurautta, rakkautta ja terveyttä kotiisi. Jauheen avulla voit kutsua positiivisia henkiä tukemaan maagista työskentelyäsi. Monikäyttöinen Kyoto jauhe toimii kahdensuuntaisesti ajaen huonon onnen ulos ja auttaa voittamaan esteet päämääräsi tieltä.
Love Draw - Jauheessa on käytetty perinteisiä rakkauteen liitettyjä kasveja vahvistamaan rakkausloitsuja. Ole vastustamaton ja vedä puoleesi uutta rakkautta tai avuksi vahvistamaan jo olemassaolevaa rakkaussuhdetta.
Lucifer Powder - Ripottele sinne, mistä narsistinen henkilö kulkee saadaksesi hänet muuttamaan tapojansa tai omahyväinen, oman edun tavoittelija nöyrtymään. Jauhetta voi käyttää myös kynttilämagiassa. Tämä on ainoa jauhe, joka on kokonaan valmistettu elintarvikkeista. Sen jälkeen se on voimistettu ja ohjelmoitu tavoitteeseen ja sekoitettu sopivaan pohjajauheeseen.
Lucky Powder - Hyvää onnea ja onnekkaita sattumia puoleensa vetävä jauhe
Money Draw - Loitsujauhe runsauden ja vaurauden houkuttelemiseen.
Peace Powder - Kiukkua ja ärtymystä poistava jauhe kodin ristiriitojen rauhoittamiseksi
Psychic Visions - Selvänäköisyyttä vahvistava jauhe. Sopii myös unityöskentelyyn.
Protection - suojelutarkoituksiin
Musta Suola - Sal Negro - Mustalla suolalla eli noitien suolalla, jolla on pitkät perinteet suojeluloitsuissa. Ripottele esim. kotisi ulkorappusten eteen suojaavaksi viivaksi.

Road Opener - Loitsujauhe, joka raivaa tieltäsi kaikki esteet ja vedä puoleesi uusia, positiivisia mahdollisuuksia.
Shi Shi - Shi Shi loitsujauheen resepti on kiireelliseen rahantarpeeseen.
Van Van - Loitsujauhe uusien mahdollisuuksien, runsauden, menestyksen houkuttelemiseen sekä esteiden poistoon. Jauhe puhdistaa myös negatiivisuutta tilanteestasi ja suojelee. Todellinen yleisihme :)
Ya Ya - Loitsujauhe rakkauden houkuttelemiseen ja hedelmällisyysloitsuihin. Ya Ya on swahilin kieltä ja tarkoittaa juhlaa sekä termiä kun nainen on suorittanut henkisen vihkimyksen. Kreolinkielessä se tarkoittaa nautintoa.

*Maagiset tuotteet myydään kurisioteettina. Tuote heijastaa perinteisiä uskomuksia kasvien ominaisuuksista ja energioista. Tarjoan tuotetta magian työvälineenä, mitään lupauksia tai takuita ei voida antaa lopputuloksesta. Jos sinulla on kysyttävää tuotteesta, ota yhteys sähköpostitse!

Valitse variaatio:

Alkaen 3,00 €