Loitsukynttilän luenta

Tapa, jolla loitsukynttilä palaa antaa tärkeitä viestejä maagisesta työskentelystä. Ne voivat kertoa loitsun onnistumisesta tai haasteista, miten se edistyy ja alkaa vaikuttamaan ympäröiviin energioihin. Liekin tavoista palaa ja kynttilän vahasta voidaan tulkita mikä vaikutus loitsutyölläsi on kohteeseen tai tilanteeseen, johon olet keskittynyt. Ne kertovat enteitä miten asiat tulevat tapahtumaan tai mitä sinun tulisi tehdä, että toiveesi toteutuisi. 

Luenta tehdään omasta loitsukynttilästäsi, jonka olet polttanut. Tulkitsen kynttilän liekkiä ja jäljelle jäänyttä vahaa, kun kynttilä on sammunut. Vahan luenta voidaan tehdä vain jos kynttilä on palanut tasaisella alustalla, ei siis kynttilänjalassa.

Ostettuasi luennan, lähetä sähköpostitse
- kuva/kuvia tai vaikkapa videopätkä kynttilän liekistä. Liekki saattaa palaa eri tavoin koko kynttilän palamisen ajan, huomioi myös missä järjestyksessä kaikki tapahtuu ja miten se muuttuu, voit kirjoittaa niistä lisätietoja.
- kuva kynttilästä, kun se on palanut loppuun. Ota kuva suoraan ylhäältä päin. Jos vahaa valuu kynttilän palaessa, laita kuva myös siitä, sillä tästä voi myös tulkita viestejä.

Saat luennan 1-5 päivän sisällä.

10,00 €