Lucky Green Hoodoo Rice

Riisi on vaurauden ja ylellisyyden symboli monissa maissa. Lucky Green Hoodoo Riisiä käytetään tuomaan vaurautta, runsautta, hyvää onnea sekä menestystä yritystoimintaan. Ripottele lompakkoosi tai käsilaukkuun, postilaatikkoon, kukkapurkkeihin, säästöpossuun, ovimaton alle tai pidä pienessä astiassa eteisessä. Lisää vaurausmojoon, loitsupulloihin ja muihin vaurausloitsuihin.

Yrittäjät voivat ripotella riisiä kassalippaaseen, kassakoneeseen, parkkipaikalle tai pitää pienessä astiassa sisäänkäynnin läheisyydessä. Voit heittää pienen määrän riisiä yrityksesi kulkuneuvoon ja/tai liiketilan katolle vetämään puoleesi hyvin maksavia asiakkaita.

Lucky Green Hoodoo riisissä on mukana pyriittiä, rahasilppua ja muita salaisuuksia.

*Maagiset tuotteet ovat ainutlaatuisia jokaiselle yksilölle ja sellaisenaan mitään lupauksia tai takuita ei voida antaa lopputuloksesta. Tuote myydään kurisioteettina. Tuote heijastaa perinteisiä uskomuksia kasvien ominaisuuksista ja energioista. Tarjoan tuotetta magian työvälineenä, se mikä on aikomuksesi, miten tuotetta käytät ja mikä on käytön lopputulos on sinusta itsestäsi kiinni. Jos sinulla on kysyttävää tuotteesta, ota yhteys sähköpostitse!

Valitse variaatio:

Alkaen 3,50 €