Lucky Lodestone

Lodestone eli magnetiitti on voimakas kivi missä tahansa kansanmagiassa. Kiven magneettisen vaikutuksen uskotaan vetämään puoleensa toivottuja asioita. Lucky Lodestone öljyä voit käyttää yksistään tai toisen loitsuöljyn kanssa tukemaan mitä tahansa maagista työskentelyä tai rituaalia vetämään puoleensa vaurautta, runsautta, rakkautta, onnea, työtä jne. Öljy on osa emoöljypurnukkasta, jossa on kaksi isoa magnetiittia ja magneettihiekkaa, jokaisessa pullossa on mukana pieni magnetiitti, eteerisiä öljyjä ja yrttejä. 15ml

Asiakaspalautetta:
Lucky lodestone olikin hauska, kun laitoin sitä kukkarossa olevaan 20€ seteliin ja päivän päätteeksi siellä olikin 110€ juuri sopivasti kun piti auto hakea korjauksesta. Tuli siis käteistä lisää sinä päivänä. Laitoin myös ovenpieliin sitä aivan mielenkiinnosta ja samana päivänä löytyi mahdollinen tuleva asunto, joka täytti kaikki kriteerit mitä olimme ajatuksen tasolla toivoneet. 

*Maagiset tuotteet myydään kurisioteettina ja ainoastaan rituaalikäyttöön. Tuote heijastaa perinteisiä uskomuksia kasvien ominaisuuksista ja energioista. Tarjoan tuotetta magian työvälineenä, mitään lupauksia tai takuita ei voida antaa lopputuloksesta. Jos sinulla on kysyttävää tuotteesta, ota yhteys sähköpostitse!

17,00 €