Mantra öljy

Mantroilla on pyhä henkinen merkitys. Mantra on voimalause, joka yhdistetään spirituaaliseen harjoitukseen. Yleensä mantroja toistetaan joko ääneen tai hiljaa mielessä.

Valmistan öljyn toivomasi mantran pohjalta tai kirjoitan sinulle oman mantran tavoitteesi tueksi. Öljy ladataan ja siunataan juuri sinun mantrallesi ja työskentelyllesi.

Voitele valkoinen kynttilä ja sytytä kynttilä 21 päivänä peräkkäin ja toista mantrasi. Mantran toistaminen 21 päivää peräkkäin maadoittaa aikomuksesi yhdistäen sen mentaalikehoosi, tietoiseen mieleesi ja alitajuntaasi. Tee hetkestä pieni mutta merkityksellinen rituaali! Voit yhdistää mantraöljyn käytön myös mietiskelyyn, meditointiin, joogahetkeen ja muihin rituaaleihin. 10 ml roll-on pullo + mantra.

*Maagiset tuotteet myydään kurisioteettina ja ainoastaan rituaalikäyttöön. Tuote heijastaa perinteisiä uskomuksia kasvien ominaisuuksista ja energioista. Tarjoan tuotetta magian työvälineenä, mitään lupauksia tai takuita ei voida antaa lopputuloksesta. Jos sinulla on kysyttävää tuotteesta, ota yhteys sähköpostitse! 

20,00 €