Mestari Avain Rumpurasva

Aito, nahasta valmistettu rumpukalvo on elävä materiaali, joka reagoi ilman kosteuteen ja kuivuuteen sekä lämpötilan muutoksiin. Jotta rumpu toimisi hyvin kaikissa olosuhteissa, on sitä huolettava. Rumpunahka rasvataan kevyesti pari kertaa vuodessa esim. mehiläisvahapohjaisella hoitoaineella.

Mestari Avain Rumpurasvassa, kuten kaikissa LoitsuPuodin tuotteissa on myös jokin juju. Sen lisäksi, että tämä oliiviöljy ja mehiläisvahapohjainen rasva joka hoitaa rumpusi kalvoa, rummunhaltijan voi sipaista sitä myös ihollensa.

Rumpurasvassa on Mestari Avain loitsuöljyä, jota pidetään loitsuöljyjen helmenä. Öljyn tarkoitusperä painottuu maagiseen työskentelyyn, henkiseen näkökykyyn, henkien kanssa kommunikointiin, loitsuihin ja rituaaleihin sekä intuitiiviseen herkkyyteen. Öljy edesauttaa työskentelijän henkisiä kykyjä ja osaamista sekä manifestoimaan päämäärän saavuttamista rummun avulla. Hoitamalla rumpuasi rasvalla ja käyttämällä sitä itsekkin rumputyöskentely voimistuu ja intuitiivinen herkkyytesi avautuu entisestään vastaanottamaan korkeampaa tietoa. Jos hoidat rummullasi, se auttaa rummunhaltijaa opastamaan saamallaan tiedolla hoidettavaa niin henkisissä kuin arkipäiväisissä asioissa. Mestari Avain aukaiseen lukon korkeimpaan potentiaaliin, maagiseen taitoon sekä johtajuuteen.

Yhdisty rumpusi sieluun ja olemukseen entistäkin enemmän ja avaudu sen tuomalle viisaudelle. 100ml:n alumiinirasiassa.

*Maagiset tuotteet myydään kurisioteettina. Tuote heijastaa perinteisiä uskomuksia kasvien ominaisuuksista ja energioista. Tarjoan tuotetta magian työvälineenä, mitään lupauksia tai takuita ei voida antaa lopputuloksesta. Jos sinulla on kysyttävää tuotteesta, ota yhteys sähköpostitse! 

13,00 €
Please select variants first