Mestari Avain Rumpurasva

Loppuunmyyty

Aito, nahasta valmistettu rumpukalvo on elävä materiaali, joka reagoi ilman kosteuteen ja kuivuuteen sekä lämpötilan muutoksiin. Jotta rumpu toimisi hyvin kaikissa olosuhteissa, on sitä huolettava. Rumpunahka rasvataan kevyesti pari kertaa vuodessa. Mestari Avain Rumpurasva hoitaa rumpusi kalvoa.

Rumpurasvassa on Mestari Avain loitsuöljyä, jota pidetään loitsuöljyjen helmenä. Öljyn tarkoitusperä painottuu maagiseen työskentelyyn, henkiseen näkökykyyn, henkien kanssa kommunikointiin, loitsuihin ja rituaaleihin sekä intuitiiviseen herkkyyteen. Öljy edesauttaa työskentelijän henkisiä kykyjä ja osaamista sekä manifestoimaan päämäärän saavuttamista rummun avulla. Hoitamalla rumpuasi rasvalla rumputyöskentely voimistuu ja intuitiivinen herkkyytesi avautuu entisestään vastaanottamaan korkeampaa tietoa. Jos hoidat rummullasi, se auttaa rummunhaltijaa opastamaan saamallaan tiedolla hoidettavaa niin henkisissä kuin arkipäiväisissä asioissa. Mestari Avain aukaiseen lukon korkeimpaan potentiaaliin, maagiseen taitoon sekä johtajuuteen.

Yhdisty rumpusi sieluun ja olemukseen entistäkin enemmän ja avaudu sen tuomalle viisaudelle.

Mestari Avain Rumpurasvaa on saatavilla 2 vaihtoehtoa:
mehiläisvahapohjainen 50ml:n alumiinirasiassa
kookosöljypohjainen 50ml:n muovirasiassa


*Maagiset tuotteet myydään kurisioteettina. Tuote heijastaa perinteisiä uskomuksia kasvien ominaisuuksista ja energioista. Tarjoan tuotetta magian työvälineenä, mitään lupauksia tai takuita ei voida antaa lopputuloksesta. Jos sinulla on kysyttävää tuotteesta, ota yhteys sähköpostitse! 

Valitse variaatio:

Alkaen 8,00 €