Palo Santo

Palo Santo on espanjaa ja tarkoittaa pyhää puuta. Tämä mystinen, aromaattinen Etelä-Amerikassa kasvava puu on sukua kopaalille, mirhamille ja frankinkenselle. Puu elää 80-90 vuotta. Taika piilee alkemiallisessa prosessissa, kun puu tai puun oksa kuolee. Saavuttaakseen parantavan vaikutuksen, vanhan ja viisaan puun tai sen oksan on ensin kuoltava luonnollisesti. Sen jälkeen sen on oltava vielä 4-10 vuotta alkuperäisessä ympäristössään ennen kuin se saavuttaa täydellisen muodonmuutoksensa. Vasta sen jälkeen puun pyhät ja mystiset ominaisuudet heräävät henkiin.

Inkat ja muiden Andien alkuperäiskansojen shamaanit ja parantajat ovat käyttäneet sitä seremonioissa vuosituhansien ajan negatiivisten energioiden ja henkien sekä huonon onnen karkoittamiseen. Sen parantava tuoksu luo energeettisen suojan ja tuo hyvää onnea niille, jotka ovat avoimia sen magialle.

Rituaaleissa voit voidella Palo Santo öljyllä rituaalivälineet, alttarin ja kynttilät tai tiputtaa veteen muutaman tipan ja pirskotella avaamaan sekä pyhittämään kehän ja pyhän tilan. 15ml

*Maagiset tuotteet myydään kurisioteettina ja ainoastaan rituaalikäyttöön. Tuote heijastaa perinteisiä uskomuksia kasvien ominaisuuksista ja energioista. Tarjoan tuotetta magian työvälineenä, mitään lupauksia tai takuita ei voida antaa lopputuloksesta. Jos sinulla on kysyttävää tuotteesta, ota yhteys sähköpostitse!

17,00 €