Protection Wash

Loppuunmyyty

Protection lattiapesu puhdistaa kotisi energiat ja luo suojelevan värähtelyn. Sopii erityisesti uuteen kotiin muuttaessa! Lattiapesu on luotu puhdistavien ja suojelusta tuovien kasvien ominaisuuksilla. Kodin suojaus on yksi tärkeimmistä asioista, millä pystyt pitämään ikävyyden loitolla. Ensimmäisellä kerralla lisää 1/4 osaa moppiveteen. Seuraavilla kerroilla pari ruokalusikallista riittää. Pese erityisen hyvin kotisi ulko-ovi, joka on portti kotiin. Kuuraa rappuset, moppaa lattiat sisäänkäynnistä kohti perimmäistä huonetta ja lisää suihkepulloon, jolla pyyhit kodin pinnat. Pyyhi myös oven- ja ikkunanpielet.

Maaginen lattianpesu on tehokas tapa luoda tilaa toivomasi kaltaisille kokemuksille. Energeettinen siivoaminen on maaginen rituaali jo itsessään ja se synnyttää magneettista värähtelyä, joka auttaa ilmentämään toiveitasi aineellisessa maailmassa. Näillä lattianpesuilla saat tuntemaan kodin energiat miellyttävän erilaisiksi siivouksen jälkeen ja huomaat sen positiivisen vaikutuksen tulevien päivien aikana. 100ml

Asiakapalautetta:  Kiitos ihanasta lattiapesusta. Kokeilin hetki sitten Protection Washia ja huomaan kyllä eron energioissa täällä. Ihanku olis lähteny hirvittävä määrä jotain pimeää ja haitallista. Nyt tuntuu pyhältä ja tasapainoselta.

*Maagiset tuotteet myydään kurisioteettina. Tuote heijastaa perinteisiä uskomuksia kasvien ominaisuuksista ja energioista. Tarjoan tuotetta magian työvälineenä, mitään lupauksia tai takuita ei voida antaa lopputuloksesta. Jos sinulla on kysyttävää tuotteesta, ota yhteys sähköpostitse!

10,00 €
Please select variants first