Red Hot Love Rice

Red Hot Love Rice on perinteinen hoodoo taikojen ainesosa, jota voi lisätä kymmeniin eri rakkausloitsuihin.
Se piristää parisuhdetta, vahvistaa uskollisuutta, tuo intohimoa, rakkautta ja romantiikkaa. Red Hot Love Rice käy loitsuihin, joka on kohdistettu jo olemassa olevaan parisuhteeseen tai vetämään puoleensa uutta rakkautta tai jos työstät suhdetta omaan itseesi ja kaipaat terveen itserakkauden vahvistamista sekä enemmän lempeyttä ja hyväksymistä itseäsi kohtaan.

Riisiä voi käyttää kaikenlaisissa rakkausloitsuissa; lisää mojo- ja loitsupussukoihin, loitsupulloihin, toivomuspaperipaketteihin, käytä nukkemagiassa tai kynttilämagiassa. Riisiä voi ripotella makuuhuoneeseen tai ovimaton alle houkuttelemaan rakkautta elämääsi.

Red Hot Love riisissä on mukana ruusua, loitsuöljyä ja muita salaisuuksia.

*Maagiset tuotteet ovat ainutlaatuisia jokaiselle yksilölle ja sellaisenaan mitään lupauksia tai takuita ei voida antaa lopputuloksesta. Tuote myydään kurisioteettina. Tuote heijastaa perinteisiä uskomuksia kasvien ominaisuuksista ja energioista. Tarjoan tuotetta magian työvälineenä, se mikä on aikomuksesi, miten tuotetta käytät ja mikä on käytön lopputulos on sinusta itsestäsi kiinni. Jos sinulla on kysyttävää tuotteesta, ota yhteys sähköpostitse!

Valitse variaatio:

Alkaen 3,50 €