Sacred Smoke yrttisavuke

Loppuunmyyty

--------------☽◯☾---------------

Yrttisavuke & Suitsuke

Alkuperäiskansat ovat polttaneet yrttisekoituksia seremonioissa, parantamiseen, rentoutumiseen, rituaaleissa ja henkisessä työskentelyssä ja saavuttamaan henkioppaiden ohjausta tuhansien vuosien ajan. Heille nämä pyhät kasvit edustivat lääkkeitä, henkeä ja magiaa, niitä käytettiin suurella kunnioituksella.

Nyt voit ottaa osaa tähän ikivanhaan perinteeseen, jota sen ajan poppamiehet ja -naiset harjoittivat. Kasvit ovat maapallon lahjoja meille. Toivon, että ne täyttävät parantavalla voimallaan, näkemyksellä, selkeydellä ja yhdistävät sinut Henkeen. Miellyttävän tuoksuinen ja pehmeän makuinen Pyhä Savu vie sinut vanhojen perinteiden alkujuurille. Yrttisekoitusta voi polttaa tupakan tavoin tai suitsukkeena. Monet näistä yrteistä luovat korkeavärähteisen energian, kun niitä poltetaan. Sanotaan, että yrttejä poltettaessa kasvin henki luovuttaa energiansa ja savu poistaa negatiivisia energioita tilasta. Voit käyttää Sacred Smoke yrttisekoitusta myös tupakoinnin lopettamisen apuna. Ei sisällä tupakkaa tai nikotiinia.

Karhunvatukka ~ runsaus, parantaminen, suojelu

Vadelma ~ rakkaus, suojelu, irtipäästäminen

Sitruunamelissa ~ rakkaus, parantaminen, rauhoittava, mieltä ylentävä

Rohtorautayrtti ~ suojelu, tasapaino, rauha, luovuus, selvänäköisyys, sisäinen voima, puhdistava

Hurtanminttu ~ suojelu, henkinen voima, luovuus, tasapainottava

*Maagiset tuotteet ovat ainutlaatuisia jokaiselle yksilölle ja sellaisenaan mitään lupauksia tai takuita ei voida antaa lopputuloksesta. Tuote myydään kurisioteettina. Tuote heijastaa perinteisiä uskomuksia kasvien ominaisuuksista ja energioista. Tarjoan tuotetta magian työvälineenä, se mikä on aikomuksesi, miten tuotetta käytät ja mikä on käytön lopputulos on sinusta itsestäsi kiinni. Jos sinulla on kysyttävää tuotteesta, ota yhteys sähköpostitse!

Valitse variaatio:

Alkaen 5,00 €