Seuraa Minua

Punainen Seuraa Minua kynttilä on käsinvalmistettu, siunattu ja maagisesti ladattu suoraan käyttöön otettavaksi. Kynttilä on luotu vetämään puoleesi mitä toivot; terveyttä, rakkautta, ystävyyttä, itsevarmuutta, asiakkaita, yhteyksiä, menestystä, mitä tahansa kaipaat elämääsi. Aseta kynttilä syvään, kuumuutta kestävään astiaan. Kirjoita toiveesi paperilapulle ja aseta astian alle. Koska kynttilässä on käytetty yrttejä, vaha saattaa valua ja yrtit voivat syttyä palamaan isommalla liekillä. Loitsukynttilät palavat vähän eri tavalla kuin tavalliset kynttilät, mutta siinä se taika piileekin! Älä koskaan jätä kynttilää palamaan yksin!

Asiakaspalautetta - No huhhuh sinun kynttilöitä. Seuraa Minua kynttilä toimi heti, eikä ollut edes perjantai kun sen poltin :)

*Maagiset tuotteet myydään kurisioteettina. Tuote heijastaa perinteisiä uskomuksia kasvien ominaisuuksista ja energioista. Tarjoan tuotetta magian työvälineenä, mitään lupauksia tai takuita ei voida antaa lopputuloksesta. Jos sinulla on kysyttävää tuotteesta, ota yhteys sähköpostitse!

13,00 €