Shi Shi kynttilä

Tummanvihreä Shi Shi kynttilä on käsinvalmistettu, siunattu ja maagisesti ladattu suoraan käyttöön otettavaksi. Kynttilä on luotu rahaan liittyviin hätätilanteisiin ja auttaa hyvin nopeasti kiireellisissä tilanteissa, kun ylimääräistä olisi tarvetta saada pian. Polttamalla kynttilää ja keskittyen toiveeseesi pääset tukalasta rahatilanteesta väljemmille vesille. Kynttilä on voideltu Shi Shi öljyllä ja pyöritelty tämän vanhan ja kuuluisan reseptin mukaan väinönputken juuressa, neilikassa ja laakerinlehdissä.

Aseta kynttilä syvään, kuumuutta kestävään astiaan. Kirjoita toiveesi paperilapulle ja aseta astian alle. Koska kynttilässä on käytetty yrttejä, vaha saattaa valua ja yrtit voivat syttyä palamaan isommalla liekillä. Loitsukynttilät palavat vähän eri tavalla kuin tavalliset kynttilät, mutta siinä se taika piileekin! Älä koskaan jätä kynttilää palamaan yksin! Voit polttaa kynttilän kerralla tai 7 perättäisenä päivänä. Sytyttäessäsi kynttilä lausu pyyntösi, käytä omia sanojasi. Voit lopuksi sytyttää toivepaperin kynttilän liekeissä ja polttaa sen pois. Hävitä tuhkat kynttilän jäämien kanssa pois.

*Maagiset tuotteet myydään kurisioteettina. Tuote heijastaa perinteisiä uskomuksia kasvien ominaisuuksista ja energioista. Tarjoan tuotetta magian työvälineenä, mitään lupauksia tai takuita ei voida antaa lopputuloksesta. Jos sinulla on kysyttävää tuotteesta, ota yhteys sähköpostitse!

13,00 €