Shi Shi

Vanha ja kuuluisa resepti hätätilanteisiin ja LoitsuPuodinkin yksi suosituimmista maagisista öljyistä. Auttaa hyvin nopeasti kiireellisissä rahatilanteissa, kun ylimääräistä olisi tarvetta saada pian. Tämän öljyn avulla pääset tukalasta rahatilanteesta väljemmille vesille. Tämä öljy myös raivaa mahdolliset kompastuskivet polultasi. Käytä loitsuissa liittyen kouluun, työpaikkaan, tapaamisiin, missä vain missä asioiden on tarpeen sujua erityisen hyvin sillä hetkellä. Sipaise lompakkoosi ja siellä oleviin seteleihin, sipaise öljyä tärkeisiin dokumentteihin, voitele vihreä kynttilä...vain mielikuvitus on rajana  miten voit öljyä käyttää. 15ml

Asiakaspalautetta: Jännä juttu mutta alkuvuosi on lähtenyt käyntiin erinomaisesti! Katselin juuri viikonloppuna raportteja ja vertailin viime vuoteen, liikevaihto on kasvanut ainakin 50% tosin vieläkään ei ihan voiton puolelle mennä koska viime vuosi oli niin huono mutta ei ole sentään tarvinnut maksella 2-työn rahoista yrityksen kuluja.

Tammikuu on yrittäjälle aina haasteellista aikaa, mutta Shi Shin avulla selvisin vuoden alun ongelmitta!

*Maagiset tuotteet myydään kurisioteettina ja ainoastaan rituaalikäyttöön. Tuote heijastaa perinteisiä uskomuksia kasvien ominaisuuksista ja energioista. Tarjoan tuotetta magian työvälineenä, mitään lupauksia tai takuita ei voida antaa lopputuloksesta. Jos sinulla on kysyttävää tuotteesta, ota yhteys sähköpostitse!

17,00 €