Sieluraha Toivomus

Kirjoitan toiveesi Sielurahaan, voitelen sen toivettasi vastaavalla loitsuöljyllä ja poltan alttarillani. Tällä tavoin pyyntösi vapautuu maailmankaikkeuteen ja maksetaan hengille samanaikaisesti. Palvelu koskee yhtä pyyntöä! Saat kuvan sähköpostiisi rituaalin toimituksen jälkeen.

Rituaaleilla on ollut merkityksensä feng shuin piirissä kautta aikain. Seremoniaaliset joss paperit ovat osa tätä perinnettä. Tyypillisesti tätä rahaa poltetaan muuton yhteydessä ja muissa seremonioissa kuten kummitusten karkoittamisessa, myönteisten voimien kutsumisessa, henkisessä avussa raha-asioiden ja ihmissuhteiden hoidossa. Ne tarjoavat keinon luoda uutta energiaa mihin tahansa tilaan. Joss paperia poltetaan myös vainajien haudoilla. Se on tuonpuoleisen valuuttaa, jota uhrataan perinteisessä aasialaisessa esi-isien kunnioittamisessa. Sielujen uskotaan jatkavan elämäänsä tuonpuoleisessa ja tarvitsevat sielläkin rahaa. Tämä sieluraha on tunnettu suurista summistaan 10 ja 100 tuhannen sekä miljoonan ja 500 miljoonan välillä. Jokaisessa rahassa on Jade kuninkaan, taolaisen taivaallisen monarkian puheenjohtajan kuva sekä hänen länsimaisittain kirjoitettu allekirjoituksensa, Yo Wong tai Yuk Wong. Setelin toisella puolella on kuvaus Helvetin Pankin julkisivusta. Myös hoodoossa ja muussa magiassa joss paperilla on sijansa. Hell Bank notes eli Helvetin Pankin setelit ovat joss paperin modernimpi versio.

*Vaikka monet meistä ottavat henkisen työn vakavasti, tämä palvelu luokitellaan viihdepalveluksi. Maagisen työskentelyn lopputuloksesta ei voida takuita antaa.

7,00 €