Sininen Parantaja

Kynttilä on käsinvalmistettu, siunattu ja maagisesti ladattu suoraan käyttöön otettavaksi. Kynttilä on pyöritelty yrteissä, jotka edistävät hyvinvointia sekä mielen ja kehon tasapainoa sekä toipumista raskaasta, väsyttävästä olotilasta. Polttamalla kynttilää kutsut rauhallista, rentouttavaa ja parantavaa energiaa, joka luo levollisen olon. Samalla mielesi rauhoittuu ja vapaudut stressistä. Polta kynttilää eritoten silloin, kun tunnet olevasi henkisesti jumissa.

Aseta kynttilä syvään, kuumuutta kestävään astiaan kynttilän vahan valumavaaran vuoksi. Koska kynttilässä on käytetty yrttejä, ne voivat syttyä palamaan isommalla liekillä, mutta siinä se taika piileekin! Älä koskaan jätä kynttilää palamaan vartioimatta!

*Maagiset tuotteet myydään kurisioteettina. Tuote heijastaa perinteisiä uskomuksia kasvien ominaisuuksista ja energioista. Tarjoan tuotetta magian työvälineenä, mitään lupauksia tai takuita ei voida antaa lopputuloksesta. Jos sinulla on kysyttävää tuotteesta, ota yhteys sähköpostitse!

13,00 €