Sininen Rituaalisuola

Sininen RituaaliSuola toimii värin värähtelyn ja suola puhdistavien ominaisuuksien kautta. Suola yleisesti pitää sisällään voimakkaita puhdistavia ja pyhittäviä ominaisuuksia, koska se on yksi puhtaimpia aineita mitä meillä on maan päällä. Sininen RituaaliSuola on siunattu ja ladattu täydenkuun energialla sekä akaatin tasapainottavissa ja rauhoittavissa energioissa. Voit käyttää suolaa vahvistamaan maagista työskentelyäsi poistamaan negatiivisuutta ja tuoden suojelua sekä parantaen manifestoinnin voimaa. Sinistä RituaaliSuolaa voit käyttää poistamaan pahan silmän ja löytämään oikeutta tilanteeseen. Ripottele suolaa paperille, johon olet kirjoittanut huolesi ja murheesi, kääri ja heitä paperinyytti tuleen. Sininen Suola toimii myös kurkkuchakraa puhdistavana ja voimistavana aktivoiden taiteellista ilmaisua ja kommunikointitaitoja. Voit ripotella suolaa työpisteelle tai maagiseen kehään edistämään luovuuttasi. Suolassa käytetty eteerinen eukalyptusöljy on virkistävä tuoksu, joka kirkastaa ajatuksia, viilentää tunteita sekä rauhoittaa ja tasapainottaa mieltä. Eukalyptus puhdistaa myös ilmapiiriä kielteisyydeltä tuoden rauhaa ja mahdollisuuden parhaiden puolien esiin tulemiselle. Sininen väri luo rauhoittavaa ja tyyntä ilmapiiriä. Suolassa on myös suojelevia yrttejä kuten minttua.

Käyttö: - Pyörittele sininen kynttilä suolassa puhdistus ja värimagiassa. - Energisoi kiviä suolassa - Ripottele kurkkuchakralle meditoidessasi makuuasennossa. Sininen suola toimii väriterapiana. - Lisää pieni määrä suolaa vesikulhoon siunataksesi ja ladataksesi veden ennen rituaaleja. Pirskottele vettä pyhitetylle alueelle ja välineille. - Käytä rituaalikylvyissä

Suola imee itseensä negatiivista ja raskasta energiaa. Hävitä maadoittamalla suola maahan hautaamalla, heittämällä tuuleen, heittämällä se virtaavaan veteen tai vessanpönttöön.

*Maagiset tuotteet myydään kurisioteettina. Tuote heijastaa perinteisiä uskomuksia kasvien ominaisuuksista ja energioista. Tarjoan tuotetta magian työvälineenä, mitään lupauksia tai takuita ei voida antaa lopputuloksesta. Jos sinulla on kysyttävää tuotteesta, ota yhteys sähköpostitse!

5,00 €